'Aydemir Akbaş öldü' denildi! Son sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Aydemir Akbaş kansere yakalanmasının ardından öldüğü veya yoğun bakımda olduğuna ilişkin iddialar ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili ve Aydemir Akbaş'ın sağlık durumu ile ilgili beklenen açıklama geldi.

'Aydemir Akbaş öldü' denildi! Son sağlık durumu hakkında açıklama geldi
'Aydemir Akbaş öldü' denildi! Son sağlık durumu hakkında açıklama geldi
GİRİŞ 19.04.2023 15:15 GÜNCELLEME 19.04.2023 15:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Aydemir Akbaş geçtiğimiz günlerde, kötü haberi vererek ikinci kez kansere yakalandığını açıklamıştı. Tedavi sürecinin başladığını söyleyen ünlü oyuncunun son sağlık durumu oldukça merak edildi. 

Aydemir Akbaş kimdir ve kaç yaşındadır? Aydemir Akbaş oynadığı filmler...Aydemir Akbaş kimdir ve kaç yaşındadır? Aydemir Akbaş oynadığı filmler...

Aydemir Akbaş

Aydemir Akbaş'ın tedavi süreci devam ederken, sosyal medyada "Aydemir Akbaş öldü", "Aydemir Akbaş yoğun bakımda" gibi iddialar ortaya atıldı. Bu iddialar ünlü oyuncunun sevenlerini hayli korkuttu.

Bunun üzerinden konuya ilişkin açıklama bizzat Aydemir Akbaş'ın kendisinden geldi. İddiaları yalanlayan açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden bir video ile yapan oyuncu konuya açıklık getirdi. 

Esra Ezmeci başında örtü, elinde Yasin kitabı ile poz verdi! Tepkiler ise gecikmedi Esra Ezmeci başında örtü, elinde Yasin kitabı ile poz verdi! Tepkiler ise gecikmedi

Oyuncu Akbaş, "Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor, üzülüyor. Böyle hassas bir durumda 'öldü', 'yoğun bakımda' gibi haberlere itibar etmeyin" ifadelerini kullandı. 

AYDEMİR AKBAŞ GALADA

İkinci kez ölümcül hastalığı yenmeye çalışan oyuncu Aydemir Akbaş tedavi sürecinin devam ettiği şu günlerde 'İntikam Oyunları' filminin galasına katılmayı ihmal etmedi. Oyuncu, kameralara iyi olduğunun mesajını verdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne verirsen elinle, o gider seninle.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yaşta bile ölümü kendinden uzak görmek nedir, hâlbuki müslüman olan genç yaşta da ölümü hiçbir zaman unutmaz, hep o güne hazırlıklı yakalanmanın derdini taşır
    Cevapla
  • OHAL OBASI 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş Beleş Hayat
    Cevapla
  • Ahmet. Baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse bu dünyada baki değil Allah imanla kuranla ölmeyi nasip etsin cümle ümmeti Muhammed e amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi