Zerrin Özer o hastalığa yakalandığını açıklayıp öfke kustu: Bıktım kuş beyinlilerden!

Caz ve arabesk müziğin tanınır isimlerinden olan Zerrin Özer, uzun süredir sahnelere veda etmişti. Şarkılarıyla adından söz ettiren Zerrin Özer, bu kez yakalandığı hastalık ile gündeme geldi. İşte, konuya ilişkin tüm detaylar...

Zerrin Özer o hastalığa yakalandığını açıklayıp öfke kustu: Bıktım kuş beyinlilerden!
Zerrin Özer o hastalığa yakalandığını açıklayıp öfke kustu: Bıktım kuş beyinlilerden!
GİRİŞ 19.04.2023 16:43 GÜNCELLEME 19.04.2023 16:43
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

1975'ten beri Türk müziği şarkıcılığı yapan Zerrin Özer geçtiğimiz sene müzikle yollarını ayırdığını açıklamıştı. Ünlü sanatçı şimdi de hayranlarını üzecek bir haber ile gündeme geldi. Zerrin Özer, öfke kustuğu açıklaması ile yakalandığı haberin bilgisini paylaştı. 

Sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında yer alan Zerrin Özer uzun süredir ekranlardan uzaktaydı. Yaptığı sosyal medya paylaşımı ile gündeme gelen ünlü şarkıcı 'Borderline kişilik bozukluğu' rahatsızlığını  olduğunu açıkladı. 

Zerrin Özer

"BIKTIM KUŞ BEYİNLİLERDEN"

Zerrin Özer'in borderline kişilik bozukluğu sahip olduğunu açıkladığı paylaşımında adeta zehir zemberek sözlere imza attı. Ünlü sanatçının öfke dolu açıklaması ise şöyle: 

Defolup gitmek istiyorum. Nasıl uçlardasınız? Ben borderlinem ya sizler? Beni tanımıyor musunuz? Bıktım artık beni yaftalamanızdan, bıktım bazı kuş beyinlilerden. yeter, yeterrr beee!!!

Özer, bu paylaşımına yorum yapılmasını ise engelledi. 

BORDERLİNE KİŞİLİK BOZUKLUĞU NEDİR?

Borderline kişilik bozukluğu, kişinin düşünce ve algılama biçiminde, insanlara karşı olan duygularında ve ikili ilişkilerinde problemlere yol açan bir psikiyatrik rahatsızlıktır. İsimdeki 'borderline' sözcüğü 'sınırda, belirsiz' anlamına gelmektedir. 

Bu hastalığa sahip kimselerde, kendisi ve başkaları hakkında düşünme ve hissetme şeklini etkileyen ve günlük yaşamda sorunlara neden olan bir takım sorunlar görülür. Bireyin kendisi hakkında sahip olduğu öz imgeye dair sorunlar, duygular ile davranışları yönetme zorluğu ve başkaları ile ilişkilerde istikrarsızlık şeklinde görülebilir.

Acun'dan depremzedeler için takdir toplayan hareket! Bayram jesti yüzleri güldürdüAcun'dan depremzedeler için takdir toplayan hareket! Bayram jesti yüzleri güldürdü

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 16
  • diloşcuk 5 ay önce Şikayet Et
    Neden story'imde allah'ın her günü geceler haram oldu bak bu aralar çıkıyor ya delireceğim başka şarkı yok mu off aynı şarkı ya sinir etti beni o şarkı daha da sinir oldum yüzde yüz enerciden daha da sinirlendim
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük bir manevi boşluk içinde bu ruhu rahatsız eder . Namaz kılar kur an okumalı . Ruhunun açlığını gidermeli . Şimdi denecek ki sanane . Tamam da iyiliği için bir tavsiye öğüt .
    Cevapla
  • derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allaha yönel namaz kıl teyze, yoksa kurtuluşa eremezsin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım bu mübarek günde bu rahatsızlık ile mücadele eden tüm hastalara Ya Şafii (C.C.) ismi Şerifi ile şifa versin. Amin...
    Cevapla
  • Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi