CZN Burak bu kez de çöllerde! Kazdığı kuyuda önce poz verdi sonra ateş yaktı

Sosyal medyanın sevilen isimleri arasında yer alan Burak Özdemir farklı mekanlarda farklı işler denemeyi seven isimler arasında. CZN Burak bu kez de Dubai çöllerinde önce çukur kazdı sonrada çukurun içinde ateş yaktı. Ardından takipçilerine "Sizce biz ne yapıyoruz" diye sordu.

CZN Burak bu kez de çöllerde! Kazdığı kuyuda önce poz verdi sonra ateş yaktı
CZN Burak bu kez de çöllerde! Kazdığı kuyuda önce poz verdi sonra ateş yaktı
GİRİŞ 16.04.2023 23:41 GÜNCELLEME 16.04.2023 23:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CZN Burak sosyal medyanın fenomen isimlerin biri. Adeta dünyanın dört bir yanını dolaşan Burak Özdemir bu kez de kendisini çöllere attı. Develerle poz veren Özdemir, bir çukur kazdı ve çukurun içinde ateş yaktı. İlgi çeken paylaşımları oldukça etkileşim aldı. 

CZN Burak adıyla tanınan Burak Özdemir Dubai'ye gitti. Dubai çöllerinde bol bol fotoğraf çektiren ünlü fenomen ilginç anlara imza attı. Özdemir, önce kazdığı çukurun içinde develer ile poz verdi, sonra o çukurda ateş yaktı. 

Her anı fotoğrafla kayıt altına alan Burak Özdemir, bu fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımının altına ise "Sizce ben ne yapıyorum?" notunu düştü. Takipçileri ise, "Deve tandır", "Deveye hendek atlatıyorsun" gibi esprili cevaplar verdi.

Burak Özdemir'in çukurun içinde kuzu kaburga yaptığı öğrenildi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Antepli Kürt 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam, Adam gibi adamdır...Seviliyorsun kardeşim Allah yolunu açık eylesin..
    Cevapla
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de 8 kritik maç! Düğüm çözülüyor | CANLI
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘değişim’ açıklaması!