Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı ölüm haberini bu sözlerle ilan etti: O kadar kötüyüm ki...

Günümüzde, Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Feyza Civelek verdiği ölüm haberi ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu ailesinde yaşadığı büyük kaybı sosyal medya hesabı üzerinden bildirdi.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı ölüm haberini bu sözlerle ilan etti: O kadar kötüyüm ki...
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı ölüm haberini bu sözlerle ilan etti: O kadar kötüyüm ki...
GİRİŞ 25.04.2023 17:06 GÜNCELLEME 25.04.2023 17:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Show Tv ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek acı haberi duyurdu. Ailesinde büyük bir kayıp yaşayan oyuncu, yaşadığı duyguları sosyal medya hesabı üzerinden sevenleri ile paylaştı.

Kızılcık Şerbeti 'Nilay' Feyza Civelek kimdir? Annesi kim? Feyza Civelek'in oynadığı diziler...Kızılcık Şerbeti 'Nilay' Feyza Civelek kimdir? Aynı dizide yer aldığı annesi kim?

Daha önce rol aldığı Adını Feriha Koydum dizisi ile akılla kazınan oyuncu Feyza Civelek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dedesinin hayatını kaybettiğini ifade etti. İşte ölüm haberini verdiği o açıklama: 

Demin dedemin vefat ettiği haberini aldım. O kadar kötüyüm ki, diyecek bir şey bulamıyorum. Senin elinde büyüdüm ben, baba yarısı oldun benim için... Nur içinde uyu... Seni çok özleyeceğim. Seni çok seviyorum canım dedem...

Esra Ezmeci başında örtü, elinde Yasin kitabı ile poz verdi! Sosyal medyadan tepki...Esra Ezmeci başında örtü, elinde Yasin kitabı ile poz verdi! Sosyal medyadan tepki...

Feyza Civelek

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ciddiyetsiz haberler işte
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ünlü oyuncu mu ? Kim bu
    Cevapla
  • Misafir007 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu da haber mi yapiyorsunuz ya allah askina. Ozaman benim Fasülye yedikten sonra gaz sikintim var, bunu da haber yapin.
    Cevapla
  • bırak rahatlarsın 1 yıl önce Şikayet Et
    bay x
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende zannettim çocuğunu falan kaybetti.
    Cevapla
  • Konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne dedesinden, yapmayın artık şunların reklamını.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de 8 kritik maç! Düğüm çözülüyor | CANLI
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi