Tozluyaka'nın sevilen oyuncusu Sude Zülal Güler ölüm haberini bu sözlerle verdi: Veda olmadığını...

En son Tozluyaka dizisinde rol alan oyuncu Sude Zülal Güler hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Ölüm haberini sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayan Sude Zülal Güler acısını sevenleri ile paylaştı. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar...

Tozluyaka'nın sevilen oyuncusu Sude Zülal Güler ölüm haberini bu sözlerle verdi: Veda olmadığını...
Tozluyaka'nın sevilen oyuncusu Sude Zülal Güler ölüm haberini bu sözlerle verdi: Veda olmadığını...
GİRİŞ 26.04.2023 11:21 GÜNCELLEME 26.04.2023 11:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2013'ten beri oyunculuk kariyerine devam eden oyuncu Sude Zülal Güler'in annesi hayatını kaybetti. Annesinin ölüm haberi ile sarsılan oyuncu Sude Zülal Güler'e sosyal medya üzerinden destek mesajları yağdı. 

2015'te Mayıs Kraliçesi isimli yapım ile kamera karşısına geçen oyuncu Güler en son Tozluyaka dizisindeki Mavi karakteri ile ön plana çıkmıştı. Genç oyuncu bu kez, oyunculuk kariyeri ile değil, annesinin ölüm haberi ile gündeme geldi. 

Sude Zülal Güler

Yasak Elma'nın oyuncusu Yeliz Şar ölüm haberi böyle verdi: Dualarınızı eksik etmeyin Yasak Elma'nın oyuncusu Yeliz Şar ölüm haberi böyle verdi: Dualarınızı eksik etmeyin

Ölüm haberini Instagram hesabı üzerinden duyuran oyuncu Sude Zülal Güler "Ben bugün canımı, canımın en içini melek annemi kaybettim" ifadelerini kullandı. 22 yaşındaki oyuncu paylaşımını şu sözlerle yaptı:

Sude Zülal Güler'in annesi

Benim bebeğim, benim güzel kalplim, benim güzel annem, en iyi arkadaşım, sana nasıl veda edilir bilmiyorum, ama bunun bir veda olmadığını da biliyorum, sana o kadar çok şey söylemek istiyorum ki, dünyanın en iyi annesi… Seni çok seviyorum, en çok da senin için her şeyin çok güzel olacağına söz veriyorum. Şimdi çok güzel bir yerdesin, seni güzel Allah'ıma emanet ettik, cennetinde huzur bul annem.

CENAZE TÖRENİ BUGÜN

Sude Zülal Güler'in annesinin cenaze namazı, bugün ikindi namazından sonra Yeniköy Yeni Camii'nde kılınacak. Ardından Yeniköy aile kabristanlığında toprağa verilecek. 

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı ölüm haberini bu sözlerle duyurdu: O kadar kötüyüm ki...Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı ölüm haberini bu sözlerle duyurdu: O kadar kötüyüm ki...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Mehmet ÇOLAK 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Sonsuz hayat için once olmek gerekiyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bedava cennet yok kimseye , sağlam bir imanın üzerine Allah kulluk inşaa edilmesi lazım cennet için, hayatı Allah'a isyan ile geçene cehennem var
    Cevapla
  • Hamdi DalBayrak 1 yıl önce Şikayet Et
    Basın sağ olsun. Bacım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İşte Cem Garipoğlu’nun koğuşundaki son görüntüleri
İstanbul’da trafikte kahkahaya boğan kaza: Motosikletine çarpan kişi annesi çıktı