Zuhal Topal hastanelik oldu! Müşahede odasından paylaştığı fotoğraf...

Ünlü sunucu Zuhal Topal, sevenlerini korkutan bir haber ile gündeme geldi. Zuhal Topal Bayramın 1. günü hastanelik oldu. Bayram gününü hastane odasında geçiren sunucuya 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Zuhal Topal hastanelik oldu! Müşahede odasından paylaştığı fotoğraf...
Zuhal Topal hastanelik oldu! Müşahede odasından paylaştığı fotoğraf...
GİRİŞ 26.04.2023 16:26 GÜNCELLEME 26.04.2023 16:26
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

1994'ten beri oyunculuk ve sunuculuk kariyerine devam eden Zuhal Topal sevenlerini bir hayli korkuttu. Tatil yapmak için Dubai'ye giden sunucu hastanelik oldu. Topal, bayramını bir hastane odasında geçirmek zorunda kaldı. 

Dubai'ye ailesi ile birlikte tatil yapmaya giden Zuhal Topal aniden rahatsızlandı. Apar topar hastaneye giden sunucu hastalığını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. 

Zuhal Topal kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Zuhal Topal eşi...Zuhal Topal kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Zuhal Topal eşi...

Zuhal Topal

Zuhal Topal, hastane odasında, kolunda serum takılı haliyle Instagram üzerinden fotoğraf paylaştı. Paylaşımın altına ise "Bu bayramı da böyle geçirmek kısmetmiş" yazdı. 

"Bayram mesajlarınıza cevap veremedim bu bayramı da böyle geçirmek kısmetmiş. Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu ailesiyle birlikte nice bayramlar dilerim" ifadelerini kullanan ünlü sunucuya geçmiş olsun mesajları yağdı. 

Tozluyaka'nın sevilen oyuncusu Sude Zülal Güler ölüm haberini böyle duyurdu: Veda olmadığını biliyorumTozluyaka'nın sevilen oyuncusu Sude Zülal Güler ölüm haberini böyle duyurdu: Veda olmadığını biliyorum

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Artık 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi Ramazan'da yemek yarışması düzenlersen,tatili de Dubai'de geçirirsin. Hasta olursan Müslümanlar üzülür.
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Vah vahh çok üzüldüm
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yemekteyizde son yarışmacının yemeğinden zehirlendi galiba :))
    Cevapla
  • OSMANLI 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hacca git dediğiniz zaman Araplar'a para vermem derler. Tatil için Dubai ye tatile giderler. Birde Zuhal Topal ı yarışmacılar hastanelik etmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin tüm ticareti durdurması, İsrail basınını çıldırttı!
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!