Oğuzhan Uğur TİP milletvekillerini misafir ettikten sonra hastanelik oldu! 7 saatlik yayın hastanelik etti

Oğuzhan Uğur son günlerde programında ağırladığı siyasetçilerle gündem olmaya devam ediyor. Ünlü sunucu en son TİP milletvekilleri ile yaptığı 7 saatlik yayının ardından hastaneye kaldırıldı. İşte konuyla ilgili diğer detaylar...

GİRİŞ 06.05.2023 22:28 GÜNCELLEME 06.05.2023 22:28
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Oğuzhan Uğur Mevzular Açık Mikrofon isimli programında bu kez de Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) milletvekillerini konuk etti. Ünlü sunucu Oğuzhan Uğur programın ardından hastanelik oldu. 

Oğuzhan Uğur kimdir ve ne iş yapıyor? Oğuzhan Uğur babası...Oğuzhan Uğur kimdir ve ne iş yapıyor? Oğuzhan Uğur babası...

Oğuzhan Uğur

Oğuzhan Uğur seçime yaklaştığımız şu günlerde, birçok siyasetçiyi programına konuk ediyor ve onları vatandaşlar ile bir araya getiriyor. Mevzular açık Mikrofon isimli programa bu kez de TİP milletvekilleri katıldı. 

Barış Atay, Erkan Baş, Sera Kadıgil ve Ahmet Şık'ın konuk olduğu program 7 saat 10 dakika sürdü. Uzun süren programdan kareler sosyal medyadan da sıkça paylaşıldı. Yayının ardından Oğuzhan Uğur rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. 

İbrahim Tatlıses'in evi yandı! Daireler kullanılamaz hale geldi İbrahim Tatlıses'in evi yandı! Daireler kullanılamaz hale geldi

Konuyla ilgili açıklama Oğuzhan Uğur'un bizzat kendisinden geldi. İşte twitter hesabı üzerinden yapılan o açıklama:

TİP’in tam kadro katıldığı M.A.M. 13. Bölüm 7 saat 10 dakika sürdü. Kazasız belasız bitirdik çok şükür. Sonlara doğru bana bir şeyler oldu ama ne oldu henüz bilmiyorum. Mesaime hastanede devam ediyorum. Serumla yırtmayı umuyorum. Tanıtımlar yakında. Yani inşallah. Bakacağız. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 91
  • Mişmiş 11 ay önce Şikayet Et
    Ulan şu karaktersizin fotoğrafını atıp durmayın şunu haber yapıp durmayın Allah aşkına. Gündem yapmayın şunu. Zaten başından beri bütün amacı gündem olmaktı.
    Cevapla
  • Murat 11 ay önce Şikayet Et
    HDP denen direkt bölücü parti meclise gireceğine onlardan daha az tehlikeli olan TİP girsin. Ehven-i şer denen bir şey var.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Ehveni şer mi? Hangisi mesela? Barış mı, sera mı?
    Cevapla
  • hakan 11 ay önce Şikayet Et
    Ne zamandan beril küfür, anarşizmden daha hayırlıdır?
    Cevapla
  • NAAŞ 11 ay önce Şikayet Et
    Beduasını aldığın insanlardır,
    Cevapla
  • ALPARSLAN 11 ay önce Şikayet Et
    Bu ülke cocukları değil bunlar ne örf ,adet ne dinimize saygı göstermiyenlerin finansman ayağı ALMANYA solu .Rabbim ,devletimizi bu zihniyet terketmesin
    Cevapla
  • Kürşat 11 ay önce Şikayet Et
    yalı dokunmuştur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık