Hayko Cepkin'in seçim çağırısı ağızları açık bıraktı! Tepkiler çığ gibi büyüdü

Hayko Cepkin konserinde verdiği siyasi mesaj ile sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. 'Son konserim olmasını istemiyorsanız' diyerek 14 Mayıs'taki seçim için çağrıda bulunan Hayko Cepkin'e tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar...

Hayko Cepkin'in seçim çağırısı ağızları açık bıraktı! Tepkiler çığ gibi büyüdü
Hayko Cepkin'in seçim çağırısı ağızları açık bıraktı! Tepkiler çığ gibi büyüdü
GİRİŞ 10.05.2023 17:12 GÜNCELLEME 10.05.2023 17:12
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

Hayko Cepkin, seçimden önceki son konserinde çarpıcı açıklamalar yaptı. Müziğe ara verip siyasi gündemden bahseden Hayko Cepkin 14 Mayıs'taki seçimler için mesajlar iletti. 

AK Parti Hükümeti döneminde defalarca kez, devletin kanalı olan TRT ekranlarında yayınlanan programlara konuk olan ve ilahiler söyleyen Hayko Cepkin konserinde şu ifadeleri kullandı:

Seçimden önceki son konserimiz olduğu için böyle bir liste yaptık. Belki bundan sonra daha çok ya da bundan sonra hiç söyleyemeyeceğimiz şeyleri son olarak söyleyelim dedik. Son olmaması için hepiniz ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz diye düşünüyorum. Kararsız seçmen yoktur herhalde burada. 'Ne yapacağım acaba?'. Her zaman dediğimiz gibi daha huzurlu günlerde, daha sağlıklı günlerde görüşmek üzere...

Hayko Cepkin

İLK ALBÜMÜNÜ 2015'TE ÇIKARDI

'Son konserim olmasın istiyorsanız..." şeklinde açıklama yapan Hayko Cepkin'e sosyal medyadan gelen tepkilerden biri de albüm çıkardığı yıl oldu. Çünkü resmi kayıtlara göre ünlü şarkıcı ilk albümünü 2005'te çıkardı. Sosyal medya kullanıcıları, 2002'den beri AK Parti Hükümeti'nin iktidarda olduğunu ön planda tutarak, Hayko Cepkin'i kınadı. 

İşte çok konuşulan o yorum: Bu adamın ilk albümü 2005'te çıkmış. Yani tüm ürününü bu dönemde kazanmış. Kimse konserine engel olmamış. Yetmemiş, televizyon dizilerinde de oynamış. Yetmemiş, TRT'ye çıkıp ilahi bile söylemiş. 

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

İşte sosyal medyadan Hayko Cepkin'e gelen tepkilerden bazıları:

  • Engellenmiş tek bir konserin oldu mu Hayko Cepkin?

  • Madem öyle bu konseri nasıl verebildin?

  • Herhalde AK Parti'ye oy istedi. Çünkü bu iktidarda rahatça konserini verebiliyor. 

  • Kendi mantıksızlığıyla çelişiyor. Bunca yıldır AKP iktidarda zaten, bu zamana kadara yaptıysa son konser olmaması için yine AKP'ye oy verelim o zaman. 

  • Bu insanlar ne istiyor. Bunca özgürlük varken daha ne istiyor? Tek istekleri kendilerine özgürlük. Dini bütün insanlara kafes hayatı, başka açıklaması yok. Yazık sana Hayko, büyük ayıp ettin. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 145
  • HA HA 11 ay önce Şikayet Et
    RTE. CHP başınageşsin
    Cevapla
  • Alper 11 ay önce Şikayet Et
    Memnun değilsen git ermenistana. Bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet etmek sizin kanınızda var. Nede olsa atalarının kanını yaşıyorsun.
    Cevapla
  • zihni hacıoğlu 11 ay önce Şikayet Et
    böğüren varlık görüldü, insani sınırlar dahilinde tanımlanamadı
    Cevapla
  • Bulgar göçmeni 1 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistan'da yaşayan bir Türk şarkıcı çıkacak diyecek ki paşinyana oy verirseniz beni Ermenistan kovacak sanki Ermenistan'da yaşayan bir Türk varmış gibi mesala yani.!! Sahi Erdoğan diktatör Türkiye'de diktatörün ülkesi ya o yüzden gayri müslimler çok eziyet çekiyorlar.!!!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Cahil, bilgisiz olmak parayla mı, evet. Herşeylerini satıyorlarmı, evet. Ülkeyi satıp hakkımıda yiyorlar mı, evet. Hakkımı yiyen herkese maddi manevi sürünmek nasip etsin, Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları'ndan Netanyahu açıklaması! Ebu Ubeyde iddialara son noktayı koydu
Personel maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı içki ısmarladı