Kuruluş Osman oyuncuları resmen evleniyor! Dizinin Cergutay'ı bakın hangi oyuncu ile nişanlandı

ATV'nin bol reytingli dizisi Kuruluş Osman dizisinde Cergutay karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Çağrı Şensoy aynı dizideki rol arkadaşı ile evlilik yolundaki ilk adımını attı. Çağrı Şensoy Kuruluş Osman'ın hatunlarından Buse Arslan evleniyor.

Kuruluş Osman oyuncuları resmen evleniyor! Dizinin Cergutay'ı bakın hangi oyuncu ile nişanlandı
Kuruluş Osman oyuncuları resmen evleniyor! Dizinin Cergutay'ı bakın hangi oyuncu ile nişanlandı
GİRİŞ 08.05.2023 09:05 GÜNCELLEME 08.05.2023 09:06
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarının sevilen tarih dizisi Kuruluş Osman dizisinde Cergutay karakterine hayat veren Çağrı Şensoy ile aynı dizide Aygül Hatun karakterini canlandıran Buse Arslan evlilik yolunda ilk adımı attı.

Kuruluş Osman dizisindeki tavırları ile dikkatleri üzerine çeken ve dizide de evli olan Çağrı Şensoy ve Buse Arslan, bir süredir evlilik planları yapıyordu. Çift, evliliğe giden bu yolda ilk resmi prosedürü gerçekleştirdi. 

Alişan'dan yıllar sonra gelen itiraf! 25 yıl sonraki açıklaması ağızları açık bıraktı Alişan'dan yıllar sonra gelen itiraf! 25 yıl sonraki açıklaması ağızları açık bıraktı

Çağrı Şensoy ve ailesi, Buse Arslan'ı istemeye gitti. Kahveler içildikten sonra isteme töreni gerçekleşti ve kız verildi. İstemenin hemen ardından ise çift, aile arasında yüzükleri takarak nişanlandı.

İsteme ve nişan törenine ünlü oyuncu Salih Bademci de katıldı. Ünlü çiftin mutlu anları Kuruluş Osman izleyicileri tarafından da büyük ilgi ve gördü ve sosyal medyada oldukça beğenildi. Çifte, tebrik mesajları yağdı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 18
  • Yücel 11 ay önce Şikayet Et
    Delikız - Delioğlan Allah mesut etsin.
    Cevapla
  • Mustafa kaya 11 ay önce Şikayet Et
    Tertemiz iki kardeşimiz mutlu olurlar inşallah tebrikler yakismislar
    Cevapla
  • Korkut 11 ay önce Şikayet Et
    Mutlu olurlar inşallah,birbirlerine çok yakışıyorlar,keşke Cerkutay Aygül aşkı gerçek olsaydı demişliğim vardı dizide bir araya geldiklerinde,kalbim temizmiş ;)))
    Cevapla
  • meryem dağlı 11 ay önce Şikayet Et
    ne güzel. çok sevindim doğrusu. Allah cc bir yastıkta kocatsın.
    Cevapla
  • mümin 11 ay önce Şikayet Et
    Allah Mesut etsin inşallah Allah Tamamına Erdirsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?