Merve Dizdar açtı ağzını yumdu gözünü: Beni böyle kabul edeceksiniz!

TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi ile popüler olan oyuncu Merve Dizdar kendisine gelen eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi. Oyuncu Dizdar "Beni böyle kabul edeceksiniz" şeklinde ifadeler kullandı.

Merve Dizdar açtı ağzını yumdu gözünü: Beni böyle kabul edeceksiniz!
Merve Dizdar açtı ağzını yumdu gözünü: Beni böyle kabul edeceksiniz!
GİRİŞ 01.06.2023 13:26 GÜNCELLEME 01.06.2023 13:27
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Oyuncu Merve Dizdar, Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali'nde adından söz ettiren isimler arasında yer aldı. Sosyal medyada oldukça konuşulan oyuncu, kıyafetleriyle değerlendirildi.

Sosyal medya kullanıcıları, Merve Dizdar'ın festivalde giydiği kıyafetini eleştirip, 'rüküş' olarak yorumladı. Ünlü oyuncu ise bu yorumlara sessiz kalmadı ve sert bir üslup ile cevap verdi. İşte Merve Dizdar'ın o cevabı:

Yorumlarınızı okudum. O kadar çok iğrenç, rezil, rüküş, bizi böyle mi temsil ettin, berbat bir seçim yazanlar... Aşırı üzülmüşsünüz. Üzülmeyin. Ben çok mutluyum.

CZN Burak ünlü fenomenin ölüm haberini duyurdu! 'Allah rahmet etsin'CZN Burak ünlü fenomenin ölüm haberini duyurdu! "Allah rahmet etsin"

Merve Dizdar

"BENİ BÖYLE KABUL EDECEKSİNİZ"

Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Merve Dizdar, konuya ilişkin "Bu konu tartışmaya kapalı dedi ve ekledi: 

Ya beni böyle seveceksiniz, kabul edeceksiniz ya da beni sevmeyeceksiniz. Ben böyle seviyorum. İçinde o kadar iyi hissediyordum ki bu benim için daha önemli. Küçüklüğümden beri böyleydim. Beni böyle kabul edeceksiniz. Başka işiniz gücünüz vardır. Belli ki bu kıza etki etmiyor bu.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 92
  • Suvari 10 ay önce Şikayet Et
    Masumlar apartmanındaki manyaklık gerçek hayatına geçmiş. Madem bu camiadasın açılacan çıplak gezip medeni olacaksın. Hele birde kendi devletine muhalefet edersen tadından yenmez.
    Cevapla
  • Oflu 10 ay önce Şikayet Et
    Zevk sefa içinde yaşayın sonrada burnunuzdan kıl aldırmayın. Yok böyle dünya. Nesiniz ya.
    Cevapla
  • eko54 10 ay önce Şikayet Et
    bu kim laaa kendini bulunmaz hintkumasimi saniyor
    Cevapla
  • Ahmet ŞEHİTOĞLU 10 ay önce Şikayet Et
    Kim bu? Kuru Fasulye ve kendini nimetten saymak...
    Cevapla
  • Yaşar dede 10 ay önce Şikayet Et
    Seni ve senin gibileri cehennem çoktan kabul etmiş bekliyor, besle kargayı oysun gözünü. TRT yönetimi aklınızı başınıza alın yoksa sizde hillet ittifakı gibi olursunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı