CZN Burak bir başka fenomenin ölüm haberini duyurdu! "Allah rahmet etsin"

Sosyal medyada dünyaca ünlü bir hale gelen CZN Burak, bir başka fenomenin ölüm haberini duyurdu. Burak Özdemir, yaptığı paylaşım ile duyduğu acıyı dile getirdi. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar..

CZN Burak bir başka fenomenin ölüm haberini duyurdu! "Allah rahmet etsin"
CZN Burak bir başka fenomenin ölüm haberini duyurdu! "Allah rahmet etsin"
GİRİŞ 27.05.2023 23:45 GÜNCELLEME 27.05.2023 23:45

Sosyal medyada bir fenomen haline gelen ünlü aşçı Burak Özdemir verdiği ölüm haberi ile sosyal medya kullanıcılarını bir hayli üzdü. CZN Burak, bir başka fenomenin vefat ettiği haberini duyurdu. 

CZN Burak Instagram hesabı üzerinden paylaşımla, sosyal medya fenomenlerinden biri olan arkadaşı Latif'in hayatını kaybettiği bilgisini verdi. Yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"Melek Latif kardeşim, Allah rahmet eylesin"

Sanat camiasını yıkan ölüm haberini Onur Akay duyurdu! 'Damga vurmuş isimlerdendi'Sanat camiasını yıkan ölüm haberini Onur Akay duyurdu! "Damga vurmuş isimlerdendi"

Burak Özdemir'in yaptığı bu paylaşım, kısa süre içinde büyük etkileşim aldı. Köksal Baba'ya olan benzerliği ile dikkat çeken fenomen Latif'in ölümüyle ilgili çok sayıda baş sağlığı taziye mesajı yayınlandı. 

64 kilo veren Uraz Kaygılaroğlu sırrını açık etti! 'Yiyerek kilo veriliyor'64 kilo veren Uraz Kaygılaroğlu sırrını açık etti! "Yiyerek kilo veriliyor"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak