Kardeşlerim dizisinin yıldızı müjdeyi verdi! Tarih yaklaşıyor

ATV ekranında izleyici ile buluşan Kardeşlerim dizisinin oyuncuları arasında yer alan Cihan Şimşek sevenlerini mutlu edecek bir haber ile gündeme geldi. Dizinin Oğulcan'ı Cihan Şimşek evlilik tarihine işaret etti.

Kardeşlerim dizisinin yıldızı müjdeyi verdi! Tarih yaklaşıyor
Kardeşlerim dizisinin yıldızı müjdeyi verdi! Tarih yaklaşıyor
GİRİŞ 25.05.2023 09:54 GÜNCELLEME 25.05.2023 09:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son yıllarda ATV'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncularından biri olan Cihan Şimşek, müjdeli haberi verdi. Haber, sosyal medyada yankı buldu. 

2009'dan beri oyunculuk performansına devam eden Turan Cihan Şimşek, 2021'den beri Kardeşlerim dizisindeki Oğulcan karakteri ile ön planda. Oyuncu Şimşek bu kez de özel hayatı ile gündeme geldi. 

Ajda Pekkan'ın evinin fiyatı dudak uçuklattı! 2017'den beri satılıktıAjda Pekkan'ın evinin fiyatı dudak uçuklattı! 2017'den beri satılıktı

Cihan Şimşek

Sinem Şimşek ile evlilik hazırlığı yapan Cihan Şimşek, Bakırköy'deki bir mekandan çıkış yaparken gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Ünlü oyuncu evliliğine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Tarih yaklaşıyor, bir ay kaldı. Düğün için oldukça heyecanlıyız. 23 Haziran'da herkesi bekliyoruz."

Cihan Şimşek ve Sinem Şimşek

Sanat camiasını yıkan ölüm haberini Onur Akay duyurdu! 'Damga vurmuş isimlerdendi'Sanat camiasını yıkan ölüm haberini Onur Akay duyurdu! "Damga vurmuş isimlerdendi"

KARDEŞLERİM DİZİSİNDE SON 2 BÖLÜM

Ünlü oyuncu, ayrıca dizide de her şeyin güzel gittiğinin altını çizerek son 2 bölüm kaldığına söyledi. Çiftin düğününün de diziden sonra olacağına dikkat çekildi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Amaçsız 10 ay önce Şikayet Et
    Oynayanlar para kazanıyor izleyenlerin zamanı çalınıyor, Millete dünya ahiret devlet adına verdiği hiç bir şey, zaman öldürmek için Müjde! AMA ZAMAN SİZİN İÇİN DE BİZİM İÇİNDE YAKLAŞIYOR
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler