Sanat camiasını yıkan ölüm haberini Onur Akay açıkladı! "Damga vurmuş isimlerdendi"

Gönül Yazar ve Bülent Ersoy gibi isimlerle sahne alan Türk sanat müziği sanatçılarında Akın Uğurlu hayatını kaybetti. Ani ölüm haberini ise ünlü ses sanatçısı Onur Akay açıkladı. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Sanat camiasını yıkan ölüm haberini Onur Akay açıkladı! "Damga vurmuş isimlerdendi"
Sanat camiasını yıkan ölüm haberini Onur Akay açıkladı! "Damga vurmuş isimlerdendi"
GİRİŞ 25.05.2023 11:14 GÜNCELLEME 25.05.2023 11:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sanat camiasında bir ölüm daha yaşandı. Türk sanat müziği sanatçıları arasında yer alan Akın Uğurlu'nun ani ölüm haberini, ünlü müzisyen Onur Akay duyurdu. Konuyla ilgili detaylar ise sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

Bir dönem, Gönül Yazar ve Bülent Ersoy gibi isimlerle birlikte çalışan sanatçı Akın Uğur 21 Mayıs'ta hayat gözlerini kapattı. Vefat haberini ise Onur Akay şu sözlerle duyurdu: 

Yalı Çapkını Hattuç'un son hamlesi akıllara durgunluk verdi! Diziden ayrılacak mı?Yalı Çapkını Hattuç'un son hamlesi akıllara durgunluk verdi! Diziden ayrılacak mı?

Akın Uğurlu'nun gençliği

Türk sanat müziği sanatçılarından 73 yaşındaki Akın Uğurlu'yu, kalp yetmezliği nedeni ile dün saat 14:00'te kaybettik. Cenazesi, bugün 22 Mayıs Pazartesi günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası, Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki Zincirlikuyu Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak. Değerli sanatçımız gazino dönemlerine damga vurmuş isimlerdendi.

Akın Uğurlu'nun vefatı dolayısıyla birçok sanatçı taziye mesajı yayınladı. 

AKIN UĞURLU'NUN ÖLÜM NEDENİ

73 yaşında yaşamını yitiren ünlü sanatçı Akın Uğurlu'nun ölüm nedeninin kalp yetmezliği olduğu öğrenildi. 

Akın Uğurlu

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Yiğdo 11 ay önce Şikayet Et
    Din düşmanına Allah'a İsyan eden zalimlere rahmet okuyan rahmetten mahrum kalır dinden çıkma ihtimali kavidir. Bakınız İslam Fıkhı ve fetvalar. Yaşasın Zalimler için Cehennem
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar mütevazı bir ünlü ki ismini hiç duymadık.
    Cevapla
  • Gaziantep27 11 ay önce Şikayet Et
    Allah Ameline gore muamele etsin
    Cevapla
  • TIRIS 11 ay önce Şikayet Et
    İsmini ilk kez duydum, Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Polat Alemdar 11 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmetiyle muamele eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi