Yalı Çapkını Hattuç'un son hamlesi akıllara durgunluk verdi! Diziden ayrılacak mı?

Star TV'nin fenomen dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını dizisindeki Hattuç Hala karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Şerif Sezer sosyal medyadaki son hamlesi ile kafaları epeyce karıştırdı. Ünlü oyuncunun Yalı Çapkını'ndan ayrılacağı düşünüldü.

Yalı Çapkını Hattuç'un son hamlesi akıllara durgunluk verdi! Diziden ayrılacak mı?
Yalı Çapkını Hattuç'un son hamlesi akıllara durgunluk verdi! Diziden ayrılacak mı?
GİRİŞ 23.05.2023 09:16 GÜNCELLEME 23.05.2023 09:16

Star TV ekranında izleyici ile buluşan Yalı Çapkını dizisinde sular bir türlü durulmuyor. Fuat karakterini canlandıran Doğukan Polat'ın acı sahnesinin ardından bu kez de Hattuç Hala'yı canlandıran Şerif Sezer gündeme geldi. 

1965'ten beri oyunculuk kariyerine devam eden, daha öncesinde de 'Yüzleşme'de rol alan oyuncu Şerif Sezer, sosyal medyada Yalı Çapkını dizisinin resmi hesabını takibi bıraktı. Instagram'da, dizisinin sayfasını takip etmeyen oyuncu oldukça şaşırttı. 

Yalı Çapkını Hattuç kimdir? Şerif Sezer kaç yaşında? Şerif Sezer filmleri..Yalı Çapkını Hattuç kimdir? Şerif Sezer kaç yaşında? Şerif Sezer filmleri..

Şerif Sezer

Şerif Sezer'in bu son adımı akıllara durgunluk verdi. Bunun üzerine, dizinin takipçileri, ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı yönünde fikirler üretti. Ancak Şerif Sezer'in diziden ayrılığına ilişkin resmileşen bir bilgi yok. 

Kim Milyoner Olmak İster'de izleyiciyi ekrana kilitleyen soru! Yanlış cevap hüsrana uğrattı Kim Milyoner Olmak İster'de izleyiciyi ekrana kilitleyen soru! Yanlış cevap hüsrana uğrattı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!