Kim Milyoner Olmak İster'de izleyiciyi ekrana kilitleyen soru! Cevap ağızları açık bıraktı

ATV ekranının sevilen bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü ile ekrana geldi. Programda 200 Bin Lira değerindeki soru oldukça çok konuşuldu. Soruya yanlış cevap veren yarışmacı hayal kırıklığına uğradı.

Kim Milyoner Olmak İster'de izleyiciyi ekrana kilitleyen soru! Cevap ağızları açık bıraktı
Kim Milyoner Olmak İster'de izleyiciyi ekrana kilitleyen soru! Cevap ağızları açık bıraktı
GİRİŞ 23.05.2023 09:10 GÜNCELLEME 23.05.2023 09:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kim Milyoner Olmak İster yine heyecan dolu bir bölüm ile izleyici karşısına geçti. Birbirinden ilginç bilgi sorularıyla adından söz ettiren yarışmada, bu kez 200 Bin TL değerindeki soru sinema sektöründen geldi. 

21 Mayıs akşamı ATV ekranında yeni bölümüyle yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster katılımcılarından biri de Emre Uçar'dı. Yarışmaya Erzurum'dan katılım sağlayan Emre Uçar'a yöneltilen son soru sosyal medyada viral oldu.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir ve nerelidir? Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında? Kenan İmirzalıoğlu dizileriKenan İmirzalıoğlu kimdir ve nerelidir? Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında? Kenan İmirzalıoğlu dizileri

200 Bin TL değerindeki soruya kadar ulaşan yarışmacıya soru, filmlerden geldi. hangi filmin ilk 10 dakika 38 saniye boyunca konuşma geçmediği soruldu. Emre Uçar ise 'Bir Konuşabilse...' diyerek soruya yanlış cevap vererek yarışmaya veda etti. 

İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vuran o soru: 

64 kilo veren Uraz Kaygılaroğlu sırrını ilk defa açıkladı! 'Yiyerek kilo veriliyor'64 kilo veren Uraz Kaygılaroğlu sırrını ilk defa açıkladı! "Yiyerek kilo veriliyor"

Hangi filmin ilk 10 dakika 38 saniyelik süresi boyunca hiçbir konuşma yoktur?

A) İyi, Kötü ve Çirkin
B) Er Ryan'ı Kurtarmak
C) Bir Konuşabilse...
D) Kış Uykusu

Doğru Cevap: A) İyi, Kötü ve Çirkin

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • GÜLBAHAR 11 ay önce Şikayet Et
    boş boş işlerle kitleleri kandırıyorlar, ömürlerini çalıyorlar...
    Cevapla
  • Ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    Kıbrısçık hangi ilimizin ilçesidir ? sorusuna atarak cevap veren, daha hangi ilimizin hangi bölgemizde olduğunu bilmeyen ülkemin tıp fakültesi öğrencisi.
    Cevapla
  • Alparslan 11 ay önce Şikayet Et
    Dolar 1,5 tl iken de 1 milyon, dolar 20 tl ikende 1 milyon. izleyeni yok.
    Cevapla
  • kiowa 11 ay önce Şikayet Et
    csoru yanlış , 10 dk. 38 sn değil , 7 dk. 38 sn...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi