64 kilo veren Uraz Kaygılaroğlu sırrını açık etti! "Yiyerek kilo veriliyor"

En son Üç Kuruş dizisindeki rolü ile adından söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu verdiği 64 kilo ile gündeme geldi. Konuya ilişkin ilk defa konuşan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, zayıflama taktikleri vererek detayları anlattı.

64 kilo veren Uraz Kaygılaroğlu sırrını açık etti! "Yiyerek kilo veriliyor"
64 kilo veren Uraz Kaygılaroğlu sırrını açık etti! "Yiyerek kilo veriliyor"
GİRİŞ 28.05.2023 00:10 GÜNCELLEME 28.05.2023 00:10
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

En son Üç Kuruş ve Erşan Kuneri dizilerinde oyunculuk performansı sergileyen Uraz Kaygılaroğlu 64 kilo verdiği süreci detaylarıyla anlattı. Eski halinden eser kalmayan oyuncunun zayıflama sürecinin detayları ise oldukça dikkat çekici. 

2008'den beri medya sektöründe yer alan Uraz Kaygılaroğlu bir dönem 140 kiloya ulamıştı. Ünlü oyuncunun şişman olduğu halleri, görenleri adeta hayrete düşürmüş, sosyal medyada gündem olmuştu.

Uraz Kaygılaroğlu

2 yılda tam 64 kilo vererek 76 kiloya düşen oyuncu, kilo verdiği dönemini gazetecilerle paylaştı. Özellikle sabah yapılması gereken iki şeye dikkati çeken Kaygılaroğlu, zayıflamasının formülünü verdi.

İşte, ameliyatsız bir şekilde de zayıflamanın mümkün olduğunu kanıtlayanlardan biri olarak, kilo vermek isteyenlere ilham olan Uraz Kaygılaroğlu'nun verdiği tüyolar... 

Uraz Kaygılaroğlu kimdir ve nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu oynadığı diziler...Uraz Kaygılaroğlu kimdir ve nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu oynadığı diziler...

SABAHLARI BU İKİ ŞEYE DİKKAT!

Ünlü oyuncu sabahları 1 bardak ılık su ve aradan bir süre süre geçtikten sonra 1 bardak normal suyun içilmesi gerektiğine dikkat çekti. Kaygılaroğlu'nun bu tavsiyesi, çok sayıda diyetisyeni de destekler nitelikteydi.

Nitekim, birçok diyetisyen güne su ile başlamanın, su tüketimin ardından en az 30 dakika geçtikten sonra kahvaltı edilmesinin doğru bir yaklaşım olduğunu ısrarla savunmaktadır. 

SU TÜKETİMİ ÇOK ÖNEMLİ

Oyuncu ve sunucu Kaygılaroğlu su tüketiminin önemini ise kalın çizgilerle çizdi. Güde 2-3 litre su tükettiğini dile getirerek, su içilerek zayıflamanın mümkün olduğunu aktardı. Ayrıca bunun sürekli hale gelmesi oldukça önemli. 

"YİYEREK KİLO VERİLİYOR"

Bir diyetisyen eşliğinde fazla kilolarından kurtulan oyuncu Kaygılaroğlu, daha öncesinde verdiği bir röportajda, diyet listesine annesinin bile inanamadığını dile getirmişti. Çünkü diyet listesi, sürekli yemeye dayalıydı.

Neredeyse 2 saatte bir yemeğin yendiği bu listenin, kiloyla ilişkili bir hesaplama yöntemi ile yapıldığı söyleyerek "Ama yiyerek çok kolay kilo veriliyor yani. Ama iki sene sürdü bu olay." ifadelerini kullandı. 

URAZ KAYGILAROĞLU'NUN DİYETİ

Kahvaltıdan önce: 1 bardak ılık su ile 1 bardak normal sıcaklıkta su 

Kahvaltıda: 2 dilim beyaz peynir ya da 1 yumurta 

                      Bol çiğ sebze

                      2 dilim kepek ekmeği

Ara öğün: 1 porsiyon taze meyve

Öğlen: 2-3 köfte veya aynı miktarda et

             1 dilim ince ekmek

              Bolca salata

Ara öğün: 2 dilim ekmek

                    1 beyaz peynir

Akşam: 2 su bardağı ayran veya 1 su bardağı yoğurt

               Salata 

               1 dilim ekmek 

Ayrıca, Uraz Kaygılaroğlu, akşam yemeğinden sonra acıkma durumuna bağlı olarak bir avuç badem, ceviz veya fındık tüketilebileceğini ifade etti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Gripin 10 ay önce Şikayet Et
    Bende 90 dan 70 kiloya 2 senede indim. Tek yaptığım beyaz ekmek, pilav ve tatlıyı hayatımdan çıkarttım. Son 10 yıldır kilomu koruyorum ve bunun için tek yaptığım beyaz ekmeği hiç tüketmemek.
    Cevapla
  • Aşçı 10 ay önce Şikayet Et
    120 kg dan 88 kg ya düştüm boyum 1.82 ve 5 kg daha fazlam var. Aşağıya tüyoları yazıyorum. 1: Hergün 10 bin adım yürüyüş 2: En az 3 litre su 3: Yatmadan 4 saat önce 1 tabak yoğurt + 1 Limonun suyu+ 1 parça rendelenmiş taze zencefil ve az pul biber karıştırıp ye daha sonra hiçbirşey yeme 4: Hergün 1 avuç ceviz , badem ve 4 adet hurma 5: Günde 2 öğün 6: Tatlının her türlüsü yasak
    Cevapla
  • AbdülHEKİM 10 ay önce Şikayet Et
    Yapılan şey 3 Ana öğün ve 3 Ara öğün olmak üzere sık beslenmek ama az miktarda Küçük porsiyonlarda yemek Böylelikle vücut aç kalmayacak şekilde yağ biriktirmek yerine olanları da harcayacaktır ama buradaki Toplam kalori bazal metabolizmanın üzerinde olmaması gerekir ya da bunun sporla desteklemeniz gerekiyor. Aslında aralıklı oruç dediğimiz uzun süreli açıklarda da küre vermek mümkün ama
    Cevapla
  • Cengiz 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlara kanmayın... Herkesin bünyesi farklıdır... Diyet yapmak için önce dahiliye uzmanına görünün... Doktorun yönlendirmesi ile diyetisyene gidin... Sonrası biraz azim. 4 ayda 16 kilo çık rahat verirsiniz...
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 10 ay önce Şikayet Et
    Diyetisyene gittim dediklerini harfiyyen uyguladım, kilo aldım. Şimdi günde üç öğün, her öğünde üç porsiyon yemek yiyorum. Spor vb hiç bir şey yok. 1,5 yıldır aynı kilodayım. Yemezde aç gezersem kilo veriyorum, tansiyon düşmesi sorunu yaşıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."