Masterchef'in jürisi değişiyor mu? Somer Şef'in yerine gelecek isim...

Yıllardan beri TV8 ekranında yayınlanan Masterchef bu yıl da All Star formatı ile ekrana geliyor. Yeni sezon için hazırlanan Masterchef'in jüri üyesinin değişeceği konuşuluyordu. Somer Şef'in programdan ayrılacağı iddiasını aydınlatacak bir fotoğraf yayınlandı.

Masterchef'in jürisi değişiyor mu? Somer Şef'in yerine gelecek isim...
Masterchef'in jürisi değişiyor mu? Somer Şef'in yerine gelecek isim...
GİRİŞ 21.05.2023 19:51 GÜNCELLEME 21.05.2023 19:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

2018'den beri her yıl TV 8 ekranında yayınlanan Mastercef yediden yetmişe herkesin severek takip ettiği yemek programları arasında. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu yarışmada jürinin değişeceği konuşuluyor. 

Son aylarda Masterchef'e ilişkin ortaya atılan iddialar arasında Somer Şef'in bu yılki programda olmayacağı var. Sosyal medyada oldukça çok konuşulan bu iddiaya yönelik resmi bir açıklama gelmese de İrem Kanan'ın sosyal medya paylaşımı, bir cevap olarak kabul edildi.

Mastercef jürileri

Masterchef'in yapımcısı İrem Kanan sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Yemekli bir toplantının gerçekleştiği anlaşılan fotoğrafta, Danilo Şef ve Mehmet Şef vardı. Fotoğrafta Somer Şef'in yer almayışı ise oldukça dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları bu fotoğrafı, 'Somer Şef'in Masterchef'ten ayrılığı' olarak yorumladı. 

Somer şef nereli ve kaç yaşında Somer Sivrioğlu'nun hayatı ve biyografisi...Somer şef nereli ve kaç yaşında Somer Sivrioğlu'nun hayatı ve biyografisi...

İrem Kanan'ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraf

SOMER ŞEF'İN YERİNE ÖMÜR AKKOR

İrem Kanan'ın, ardından çok söz ettiren bu fotoğraftaki bir detay da gözlerden kaçmadı. Somer Sivrioğlu'nun olmadığı masada ünlü şef Ömür Akkor oturuyordu. Daha önceki yıllarda da programda konuk jüri olarak katılan ödüllü şef Ömür Akkor'un, bu yıl Somer Şef'in yerine jüri üyesi olarak yer alacağı konuşuluyor. 

Ömür Akkor kimdir ve aslen nerelidir? Ömür Akkor'un ikizi kim? KitaplarıÖmür Akkor kimdir ve aslen nerelidir? Ömür Akkor'un ikizi kim? Kitapları

Ömür Akkor

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • nigdeli 11 ay önce Şikayet Et
    inşAllah yorumun ironidir yoksa üzersin hepimizi...
    Cevapla
  • Emrehan 11 ay önce Şikayet Et
    Ömer kardeşim yerli millidir gelsiiinn
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Somer Şef’ in yeri doldurulamaz. Haber doğru değil bence.
    Cevapla
  • nigdeli 11 ay önce Şikayet Et
    evet doğru düzgün adam yerine skandal yaşamış eşini aldatmış biri gerekir. patron ne ki sunucu ne olsun.
    Cevapla
  • Ayışığı 11 ay önce Şikayet Et
    Bu somer şef depremde neredeydi Mehmet ve danilo şef maasallah hakkini verdi bu zatı hiç duymadık bir el atsaydı bari
    Cevapla
  • meyyid 11 ay önce Şikayet Et
    her sene aynı muhabbet.geçen senwde dolar ile maaş krizi var diye haber yapılmıştı.reklam kokan haraketler bunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak