Yalı Çapkını'nın yıldızı aldığı ölüm haberi ile yıkıldı! Emre Altuğ'un babası öldü

Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Orhan karakterini canlandıran Emre Altuğ aldığı ölüm haberi ile yıkıldı. Hem şarkıcı hem de oyuncu olan Emre Altuğ'un babası hayatını kaybetti.

 Yalı Çapkını'nın yıldızı aldığı ölüm haberi ile yıkıldı! Emre Altuğ'un babası öldü
Yalı Çapkını'nın yıldızı aldığı ölüm haberi ile yıkıldı! Emre Altuğ'un babası öldü
GİRİŞ 15.05.2023 17:25 GÜNCELLEME 15.05.2023 17:25

1993'ten beri medya sektörünün içinde yer alan Emre Altuğ, şimdilerde Star TV'nin çok izlenen dizisi Yalı Çapkını'nda Orhan karakteri ile oyunculuk performansı sergiliyor. Dizide rolü ile ön plana çıkan Emre Altuğ, babasının ölümü ile yıkıldı. 

Hem müzisyen, hem söz yazarı hem de oyuncu olan Emre Altuğ, bu kez kariyeri ile değil, acı haber ile gündeme geldi. Emre Altuğ'un 90 yaşındaki babası Tuncer Altuğ hayatını kaybetti. Ölüm nedeninin ise zatürre olduğu öğrenildi. 

Masterchef'in jürisi değişiyor mu? Somer Şef'in yerine...Masterchef'in jürisi değişiyor mu? Somer Şef'in yerine...

Emre Altuğ

CENAZE PROGRAMI

Emre Altuğ'un babası Tuncer Altuğ'un cenaze programı ise henüz netlik kazanmadı. Diğer yandan Emre Altuğ'da ve eski eşi Çağla Şikel'den de konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. 

Emre Altuğ ve babası

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten 4-10 Mayıs'a özel indirim! Tarım Kredi Market kataloğu