Ajda Pekkan'ın evinin fiyatı dudak uçuklattı! 2017'den beri satılıktı

Türk müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan 3 yıldan beri Sarıyer'de bulunan evini satmak istiyordu. Ajda Pekkan'ın nihayetinde satabildiği evin fiyatı ise ağızları açık bıraktı.

Ajda Pekkan'ın evinin fiyatı dudak uçuklattı! 2017'den beri satılıktı
Ajda Pekkan'ın evinin fiyatı dudak uçuklattı! 2017'den beri satılıktı
GİRİŞ 24.05.2023 08:58 GÜNCELLEME 24.05.2023 08:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk pop müziğinin eski isimlerinden biri olan Ajda Pekkan, yüksek olan ev fiyatlarının gündemde olduğu bugünlerde Sarıyer'de bulunan evini sattı. Evin fiyatını duyanların ağzı açık kaldı. 

Süperstar Ajda Pekkan, 2017'den beri Sarıyer Bahçeköy'deki villasını satılığa çıkarmıştı. Yıllar öncesinde ev fiyatlarının daha uygun olmasına rağmen istediği alıcıyı bulamayan Ajda Pekkan, evini nihayetinde sattı. 

Ajda Pekkan

Yalı Çapkını Hattuç'un son hamlesi akıllara durgunluk verdi! Diziden ayrılacak mı?Yalı Çapkını Hattuç'un son hamlesi akıllara durgunluk verdi! Diziden ayrılacak mı?

Ajda Pekkan, 6 oda, 2 salon ve 2 banyolu olan ve 950 metrekare kullanım alanına sahip bu villayı tam 65 Milyon Türk Lirası'na sattı. Evin fiyatını duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. 

FİYATI DEFALARCA İNDİRDİ!

Ünlü sanatçı, Sarıyer’deki villasını ilk kez 2017’de 8.5 Milyon Dolara (günümüz kuruyla ortalama 168 Milyon TL) satışa çıkardı. Ancak pahalılığından dolayı defalarca kez fiyatı indirmek durumunda kaldı.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Gökmen gökmen 10 ay önce Şikayet Et
    zarardasin bacim niye satin kine
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bedavaya gitmiş yaaa..tüüüh..Bilseydim ben alıverirdim emekli maaşımla nolacakk...
    Cevapla
  • Serkan 10 ay önce Şikayet Et
    Bedava....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?