Zerrin Özer bombayı patlattı: Basit Şeyler ile yeni yıla damgayı vurdu!

Caz ve arabesk müziğinin ileri gelen başarılı isimlerinden Zerrin Özer, uzun bir aradan sonra sevenleri ile buluşuyor. Hastalıkla mücadele sırasında sevenlerinden uzak kalan Zerrin Özer, teknolojinin tozlu raflara kaldırılan pikapları, plakları, 33’lüğü, 45’liği ve long plağı tekrardan hayata kazandıracak!

Zerrin Özer bombayı patlattı: Basit Şeyler ile yeni yıla damgayı vurdu!
Zerrin Özer bombayı patlattı: Basit Şeyler ile yeni yıla damgayı vurdu!
GİRİŞ 05.11.2023 11:23 GÜNCELLEME 05.11.2023 11:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Zerrin Özer birbirinden başarılı parçalarla dinleyicilerinin karşısına geçmek için stüdyolarda hazırlığa başlamıştı. Sağlık sorunlarıyla boğuşmasına rağmen müzikten hiç kopmayan Özer, yepyeni şarkılarla birlikte uzun süredir rafa kaldırılmış olan parçaları seslendirecek!

ZERRİN ÖZER ÇOK BÜYÜK BİR GURUR!

Onu stüdyoya alan Long Play ve Mustafa Arapoğlu’nun sözünü yazıp - bestelediği parçalar mevcut. Arapoğlu, Zerrin Özer ile ilgili duygularını dile getirdi; “İlk kayda girdiğimiz günü daha dün gibi hatırlıyorum, elim titriyordu ve ayağım titriyordu karşısında. Düşünsenize yıllarca dinlediğiniz bir sanatçı karşınızda şarkı söylüyor, bundan daha büyük bir gurur bundan büyük bir onur olacağını zannetmiyorum.”

ZERRİN ÖZER YENİ YILA BOMBA VURACAK 11 PARÇA İLE GERİ DÖNÜYOR!

Zerrin Özer’in menajeri Kemal Arslan ve yapımcı Hayrettin Güneş 9 ay boyunca gece gündüz albüm için çalışırken kimseye duyurmamışlar. “Basit Numaralar” çıktığında belli olmuş. Long Play de yer alacak 11 parça netleşti.  Zerrin Özer’in bir sonraki hedefi Long Playı her kesime sevdirmek var. Özer, müjdeyi şu şekilde duyurdu: “Yeni yılda da nasip olursa plağımız çıkacak. Zerrin severlere de aykırı aykırı gelmeyecek bir albüm oldu bu. Ayrıca Z kuşağına da aykırı gelmeyecek.  Çünkü her şeyi matematiksel yapmadık. Tamamıyla duygu ve tüm yüreğimizle bu işin içindeyiz.”

ANNE VE ABLAMA KIZDIM!

Zerrin Özer, Z kuşağına da hitap eden Bizler-Sizler şarkısını anne ve ablasına kızarak 1976 yılında yazdığını şu şekilde belirtti; “Yazdığım zaman annemlere çok küşmüştüm. Onlara yazdım. Arkadaşlarımla mı buluşamıyordum bir şeydi,  bir şey vardı ve ben çok sinirlendim, Janıs Joplin’in şarkısının üstüne bunu yazdım ben. O kadar şarkımın sözleri yoktur beynimde bu şarkının sözlerinin hiçbir zaman unutmadım. Demek ki o kadar yara almış ki yüreğim. Çok üzülmüşüm herhalde yazık kendi kendime böyle sözler çıkmış ortaya. Şimdide bunlara benzer sözler var aynı sanki 2023’ü anlatıyorsunuz, o zamanda yırtık buljeanlar, saç bilezikler kollarda, annem yanlarında yürütmezler, deli derlerdi çünkü hepsini yaşadığım için dün gibi hatırlıyorum. Kendi kendine müziğini seçen, kendi müziğini yapabilen gençlere çok gıptayla bakıyorum. Ben çok zorluk çekmiştim” dedi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • diloşeyfc 5 ay önce Şikayet Et
    Basit numaralar bıktırdı,bit artık
    Cevapla
  • diloşcuk 5 ay önce Şikayet Et
    Şimdilerde ateşe düştüm diye bir şarkı var onu viral ediyorlar sürekli
    Cevapla
  • diloşyk 5 ay önce Şikayet Et
    Bugün story'imde sürekli şarkiniz çıktı ama neden her hafta sizin o geceler haram oldu bu aralar şarkısı çıkıyor ya çıldıracaktım ya da kusacaktım hangi birini yapsaydım niye aklımda sizin o şarkınız bir de fatih bulut bas bas sızın olayım? Neden? Niye story'deler?
    Cevapla
  • diloşcuk 5 ay önce Şikayet Et
    Kehribar ilk 5 de bu şarkı ilk 10 un altında spotify listesinde asla inmez inmeyecek de modası geçmez o sarkinin enerji ne olduğu bilinmeden listeden çıkmıştı hatirlatirim ama semicenk mert demir Zerrin Özer ebru yaşar ve emir can iğrek asla listeden aşağı inme gayet güzel şarkılar tek kötü olan dilan polat enerji
    Cevapla
  • diloşcuk 5 ay önce Şikayet Et
    Yoo gayet de şarkı patladı eylül ayında basit numaralar sadece tiktokta değil instagramda video çekildi shazamda 1 numaraya çıktı uzun süre spotify de zirveden inmedi inmez de şu an modası geçmedi şarkının hala yeni video çekiliyor aynı dilan in enerji si gibi pek sevmem de bu 2 şarkıyı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den son dakika Türkiye açıklaması
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!