Kenan İmirzalıoğlu'na servet değerinde maaş! Bir ayda milyonlar kazanacak

26 yıllık oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yeni sezonda ekrana gelecek bir dizi ile anlaşmaya vardı. Ünlü oyuncunun anlaştığı diziden elde edeceği servet değerindeki kazanç , duyanlara "Yok artık" dedirtti.

Kenan İmirzalıoğlu'na servet değerinde maaş! Bir ayda milyonlar kazanacak
Kenan İmirzalıoğlu'na servet değerinde maaş! Bir ayda milyonlar kazanacak
GİRİŞ 18.08.2023 14:10 GÜNCELLEME 18.08.2023 14:10
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

1997'den bugüne dek çok sayıda dizi ve filmde rol alan ve günümüzde ATV ekranında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sunucu olarak yer alan Kenan İmirzalıoğlu, yeni sezonda yeni bir dizi ile izleyici ile buluşacak. Ünlü oyuncu, daha dizisi yayınlanmadan sosyal medyada gündem haline geldi. 

En son Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisi ile televizyon ekranlarına gelen Kenan İmirzalıoğlu yeniden ekranlara dönüyor. Ünlü oyuncu 'Eşkıya', 'Gönül Yarası' ve 'Çiçek Abbas' kült filmlerinin yönetmen koltuğunda olan Yavuz Turgul ile Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş’in hazırladığı dizide başrol oyuncusu olarak yer alacak.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir ve nerelidir? Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında? Kenan İmirzalıoğlu dizileriKenan İmirzalıoğlu kimdir ve nerelidir? Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında? Kenan İmirzalıoğlu dizileri

Kenan İmirzalıoğlu

AYDA 4 MİLYON 800 BİN TL KAZANCAK

Son 3 yıldan bu yana oyunculuğa ara veren Kenan İmirzalıoğlu, TMC Film anlaşmaya vardığı, yeni sezonda ekrana gelecek diziden adeta bir servet değerinde ödeme alacak. Ünlü oyuncu, yeni dizisi için bölüm başına 1 Milyon 200 Bin TL talep etti.

İmirzalıoğlu, ortalama olarak ayda 4 bölüm çekline diziler çerçevesinde, aylık 4 Milyon 800 Bin TL kazanacak. Deli Yürek ve Ezel dizisinin efsane oyuncusu İmirzalıoğlu'nun bu servet değerindeki kazancı, sosyal medyada en çok konuşulan haberler arasında yer aldı. 

Müge Anlı'dan herkes bunu bekliyordu! Bir yıl sonra Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilk kez...Müge Anlı'dan herkes bunu bekliyordu! Bir yıl sonra Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilk kez...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 34
  • Emre solhan 8 ay önce Şikayet Et
    Beş para etmez fenomenlerin tiktokçıların para kazandığı yerde gerçek sanatçıların kazandığı paraları konuşmayı bırakın Kenan imirzalıoğlu bu ülkenin sayılı sanatçılarından birisidir son kuruşuna kadar helal olsun yavuz turgulu anlatmaya gerek yok bu zamana kadar yaptıkları ortadadır inşallah güzel bir yapım olurda televizyonda çöp dizileri izlemek zorunda kalanlara keyif verirler
    Cevapla
  • Fakir 8 ay önce Şikayet Et
    Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış
    Cevapla
  • Malatyalı 8 ay önce Şikayet Et
    Kenan İmirzalıoğlu gerçek bir sanatçı adam gibi adamdır. O para az bile yeminle
    Cevapla
  • Aslı gibi 8 ay önce Şikayet Et
    Kenan İmirzalıoğlu'na yakışır bazı vatan haini sanatçı bozuntuları gibi değil..vatanını seven devletine hakaret etmeyen adam gibi adam.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Bu resmi olan kısmıdır. Gayri resmi olanla birlikte bölüm başı 2.5 milyondan az değildir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri