Yalı Çapkını'na büyük transfer! Kırmızı Oda'nın başrolü bakın hangi rolde olacak

Star TV'nin efsane dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını dizisi efsane bir oyuncuyu daha kadrosuna dahil etti. Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya Yalı Çapkını ile el sıkıştı.

Yalı Çapkını'na büyük transfer! Kırmızı Oda'nın başrolü bakın hangi rolde olacak
Yalı Çapkını'na büyük transfer! Kırmızı Oda'nın başrolü bakın hangi rolde olacak
GİRİŞ 28.08.2023 17:03 GÜNCELLEME 28.08.2023 17:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2022-2023 sezonunda Star TV ekranında izleyiciye merhaba diyen ve hikayesi ve oyuncuları ile izleyicinin beğenisini toplayan Yalı Çapkını dizisi kadrosuna kattığı yeni isimlerle yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor.

Başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını 2023-2024 sezonu için hazırlıklara başladı. Sevilen diziden ayrılan isimlerin haberleri gelirken, bir de yeni oyuncular ile anlaşıldığı öğrenildi.

BİNNUR KAYA GELİYOR

1996'dan beri oyunculuk kariyerine devam eden ve 'Aramızda Kalsın' dizisi ile adından söz ettiren Binnur Kaya, Yalı Çapkını dizisi ile anlaşmaya vardı. Kırmızı Oda dizisinde Doktor Manolya'yı canlandıran oyuncu Kaya, dizide Halis Ağa'nın kızı Nükhet Korhan karakteri ile oyunculuk performansı sergileyecek.

Yalı Çapkını Ferit'in aylık kazancı ağızları açık bıraktı! Seyran'dan daha az alıyorYalı Çapkını Ferit'in aylık kazancı ağızları açık bıraktı! Seyran'dan daha az alıyor

Binnur Kaya

TARO EMİR TEKİN DE KADRODA

Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir Tekin de Yalı Çapkını'nın kadrosunda yer aldı. Sadakatsiz dizisindeki rolü ile akıllara kazınan genç oyuncu dizide Halis Ağa'nın torununu canlandıracak. 

Taro Emir Tekin

BİRÇOK İSİM DİZİDEN AYRILDI

Yalı Çapkını yeni sezonunda birçok isimle yollarını ayırdı. Dizinin senaristi Mehmet Barış Günger, Fuat Korhan karakterini canlandıran Mehmet Barış Günger, Pelin karakterini oynayan Buçe Buse Kahraman, Tarık karakteriyle ön plana çıkan Baran Bölükbaşı ve dizinin Saffet'i Muhammed Cangören diziye veda eden isimler arasında. 

ÇEKİMLER 19 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

Yeni sezonda da heyecan dolu sahnelete imza atmayı hedefleyen Yalı Çapkını, yeni bölüm çekimlerine 19 Ağustos'ta başlayacak. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Dizi diye ahlaksızlık pompalaniyor millete yazik..
    Cevapla
  • Nazlı 8 ay önce Şikayet Et
    Süper Binnur Kaya harika oyuncu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım