Afra Saraçoğlu ek kazancı ile gündemde! Yalnızca Yalı Çapkını'ndan para kazanmıyor...

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu, diziden kazandığı paranın yanı sıra başka alanlarda da çalışmalar yapıyor. Afra Saraçoğlu'nun ek işten kazandığı para ise duyanları hayrete düşürdü.

Afra Saraçoğlu ek kazancı ile gündemde! Yalnızca Yalı Çapkını'ndan para kazanmıyor...
Afra Saraçoğlu ek kazancı ile gündemde! Yalnızca Yalı Çapkını'ndan para kazanmıyor...
GİRİŞ 04.09.2023 13:33 GÜNCELLEME 04.09.2023 13:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oyunculuk performansı ile adından söz ettiren, ardından yıldızı parlayan Afra Saraçoğlu oyunculuk kariyerine tam gaz devam ediyor. Ünlü oyuncu oyunculuktan başka işler de yapıyor. 

Günümüzde Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakteri ile başrol oynayan Afra Saraçoğlu bu diziden bölüm başı 500 bin TL alıyor. Yaklaşık olarak diziden elde ettiği gelir aylık bazda 2 Milyonu bulan oyuncu aynı zamanda sosyal medya üzerinden reklam işleri ile de uğraşıyor. 

İbrahim Tatlıses'ten net mesaj: Dimdik ayaktayım! İbrahim Tatlıses'ten net mesaj: Dimdik ayaktayım!

BİR REKLAMDAN 250 BİN TL ALIYOR

Sosyal medya hesabında 8 milyon takipçisi olan genç oyuncu bu mecrayı da reklam alanı olarak kullanıyor. Saraçoğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım (reklam) için 250 Bin TL talep ediyor. 

Ünlü oyuncunun tek bir paylaşım karşılığında aldığı dudak uçuklatan bu ücret, bir asgari ücretli çalışanın yaklaşık 2 yıllık gelirine denk geliyor. 

Yalı Çapkını'na büyük transfer! Kırmızı Oda'nın başrolü bakın hangi rolde olacak Yalı Çapkını'na büyük transfer! Kırmızı Oda'nın başrolü bakın hangi rolde olacak

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Bahadır 8 ay önce Şikayet Et
    Biz 500binlik borç için 4-5 yıl çalışıyoruz.
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    aldığını saklamamış beklentimiz beyan ettiği kazancından devlette vergi alma görevini yapması.
    Cevapla
  • halil 42 konya 8 ay önce Şikayet Et
    vergi ne kadar veriyor bu manken şarkıcı artist takımı
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    ya ödediği vergi?
    Cevapla
  • BirVatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Adaletin bu mu dünya?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar duyurdu! Türkiye ve ABD arasında dev LNG anlaşması imzalandı
Miçotakis: Türkiye ile ilişkilerde olumlu atmosfer devam ediyor