İbrahim Tatlıses'ten mesaj var: Dimdik ayaktayım!

İbrahim Tatlıses açıklamaları ile sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Ünlü türkücü bu kez konserde yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Açıklamasında "30 yıldır sahne alıyorum ve dimdik ayaktayım" dedi.

İbrahim Tatlıses'ten mesaj var: Dimdik ayaktayım!
İbrahim Tatlıses'ten mesaj var: Dimdik ayaktayım!
GİRİŞ 03.09.2023 23:55 GÜNCELLEME 03.09.2023 23:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses hem müzik hayatı hem de özel hayatıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Tatlıses, bu kez yaptığı açıklama ile adeta birilerine iğneleyici mesaj verdi.

İbrahim Tatlıses Bodrum'da sevenleri ile buluştu. Konser verdiği esnada bir konuşma yapan sanatçı, "Siz oldukça, siz var oldukça ben yalnız kalmam. Bodrum'da yaklaşık 30 yıldır sahne alıyorum ve dimdik ayaktayım" ifadelerini kullandı.

Masterchef Metin evlendi! Metin Yavuz'un eşi sosyal medyada gündem olduMasterchef Metin evlendi! Metin Yavuz'un eşi sosyal medyada gündem oldu

Yalıkavak'ta bir restoranda sahne alan İbrahim Tatlıses için, Almanya, İran ve Azerbeycan dahil bir çok ülkeden dinleyici gelmişti. Türkücü, şarkı aralarında, gelenlere teşekkür etmeyi ihmal etmedi. 

Ünlü sanatçının taktığı kolye de bir hayli dikkat çekici bulundu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • tepki 8 ay önce Şikayet Et
    insanlara hakaret ederek program yaptim sandi yillarca hic sevmiyorum bunu
    Cevapla
  • Mertoğlu 8 ay önce Şikayet Et
    Bak haline bitmişsin oynattığın dansöz lerin hesabını verme zamanın geliyor herşey birgün bitecek unutulup gideceksin bütün o zenginlikleri sana nasip eden veren ALLAH TIR
    Cevapla
  • Gökhan 7 ay önce Şikayet Et
    İbrahim Tatlıses unutulmaz bunu böyle bil şarkıları ölümsüz olacaktır?!
    Cevapla
  • hakikat 8 ay önce Şikayet Et
    sana ölüm yok mu?ne demek dimdik ayaktayım?sanki bana hiçbirşey olmaz der gibisin!!parana şöhretine güvendiğin için başın beladan kurtulmuyor!!!mütevazi ol!!bırak kibiri,kabadayılığı!!sesle kazandığın paran helal bile değil şeriate göre!!neyin peşindesin halen!!malın mülkün seni kurtarmaz!!!Allaha dön ve tevbe et!!!
    Cevapla
  • Gökhan 7 ay önce Şikayet Et
    Din dil ayaktayım demesinde ne var kardeşim bazı kişilere mesaj göndermiş kibirlide değil İbrahim tatlıses Allah vergisi sesini son nefesine kadar kullanacak herşeyi paraya bağlamayın şarkı söylemeyi sevenlerini mutlu etmeyi seviyor
    Cevapla
  • osmanlı 8 ay önce Şikayet Et
    ömrünü kemaliz ideolojisinin halka aktarılmasında eşek gibi yüklendin. binlerce insanın yoldan çıkmasına sebep oldun. git kemalizmin bahcesinde ben burdayım, yıkılmadım de. cünkü sen bu halk tan hiç olmadın....
    Cevapla
  • Erdo 8 ay önce Şikayet Et
    Ahın gitmiş vahın kalmış, yeter artık sus otur aşağı senin zamanın geçti, bitti o devir, kırmadığın ceviz kalmadı, kaç kadının bedduasını aldın, bu saatten sonra hayır hasenata yönel, belki Allah af eder.
    Cevapla
  • HAKİKAT 8 ay önce Şikayet Et
    doğru diyorsun da adam hala ceviz kırma derdinde 7 sinde neyse 70 inde aynı utanmıyor da hiç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu