Masterchef Metin evlendi! Metin Yavuz'un eşi sosyal medyada gündem oldu...

Masterchef yarışmacılar birer birer evleniyor. Barbaros Yoloğlu'ndan sonra şampiyon Metin Yavuz da evliler kervanına katıldı. Metin Yavuz Ecem Eseler ile nikah masasına oturdu. İşte, merak edenler için Masterchef Metin'in eşi...

Masterchef Metin evlendi! Metin Yavuz'un eşi sosyal medyada gündem oldu...
Masterchef Metin evlendi! Metin Yavuz'un eşi sosyal medyada gündem oldu...
GİRİŞ 29.08.2023 15:01 GÜNCELLEME 29.08.2023 15:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Masterchef'te önemli başarılara imza atan yarışmacılar birer birer evleniyor. 2020 sezonunun finalisti Barbaros Yoloğlu'ndan sonra 2022 sezonunun şampiyonu Metin Yavuz da evliler kervanına katıldı.

TV8 ekranında izleyici ile buluşan Masterchef bu yıl da tüm heyecanıyla devam ediyor. All Star formatı ile en başarılı yarışmacıları misafir eden yarışmaya ilerleyen bölümlerde katılacak isimlerden biri de 2022 sezonunun şampiyonluğunu elde eden Metin Yavuz olacak. 

Masterchef Metin kimdir ve nerelidir? Masterchef Metin kaç yaşında? BiyografisiMasterchef Metin kimdir ve nerelidir? Masterchef Metin kaç yaşında? Biyografisi

Masterchef Metin, bu yılki Masterchef yolculuğuna başlamadan evvel, hayatında köklü değişimlere imza attı. Metin Yavuz, Sarıyer Belediyesi Nikah Salonunda bir yıldan uzun süredir nişanlı olduğu Ecem Eseler ile nikah masasına oturdu. 

Nikah törenine çiftin yakınları ve Masterchef ekibinden çok sayıda isim katıldı. Katılanlar arasında Tayfun Genç, Kıvanç Karadeniz, Barış Demir, Burak Kaya, Yağız Özçelik, Ayaz Genç, Uğur Kardeş, Melih Berkay Gündüz ve Eren Kaşıkçı da vardı. 

Masterchef Güzide başörtüsüne laf edene öfke kustu: Hevesimiz kursağımızda! Masterchef Güzide başörtüsüne laf edene öfke kustu: Hevesimiz kursağımızda!

MASTERCHEF METİN'İN EŞİ

İşte Metin Yavuz'un eşi Ecem Eseler...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Münevver 8 ay önce Şikayet Et
    Allah mesut etsin bir yastıkta kocatsın Metin'i yarışmadan gördüğümüz kadarıyla çok efendi birisi.
    Cevapla
  • vatandaş rıza 8 ay önce Şikayet Et
    herkes kendi seçimini yapar onlarda seçimlerini yapmışlar kız çok güzel damat için aynı şeyi söyliyemiyeceğim umarım mutlu olurlar..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Mehmet Şimşek duyurdu! 2020'den bu yana bir ilk! En düşük seviyeyi gördü
Son dakika: 6-8 Ekim olayları davasında kararlar açıklandı