Masterchef All Star'da şoke eden veda! Kimse bunu beklemiyordu...

Masterchef'te bu hafta da yemeklerden çok kişilerin tartışmalar ön plana çıktı. Hem gergin dolu anların hem de kıyasıya mücadelenin yaşandığı Masterchef All Star'da bir yıldız daha kaydı. Bu elemse ise çok konuşuldu.

Masterchef All Star'da şoke eden veda! Kimse bunu beklemiyordu...
Masterchef All Star'da şoke eden veda! Kimse bunu beklemiyordu...
GİRİŞ 30.08.2023 11:01 GÜNCELLEME 30.08.2023 11:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TV8'de yayınlanan Masterchef'te heyecan gittikçe yükseliyor. Bu hafta içinde de gerginliklerin yaşandığı Masterchef'te All Star en başarılı yarışmacıları kıyasıya mücadele diyor. Masterchef'in yedinci haftasında bir yarışmacı daha programa veda etti.

5 yıldan beri her kış sezonunda TV8 ekranında izleyici ile buluşan Masterchef All Star'da, kendi döneminde başarılı tabaklara imza atan en iyi yarışmacılar yer alıyor. Şampiyon olmayı hedefleyen bir yarışmacı daha yarışmadan ayrıldı.

HAFTANIN KAZANANI KIRMIZI TAKIM OLDU

Mavi takımın kaptanlığını Tahsin, Kırmızı Takım'ın kaptanlığını ise Sergen yaptı. En başından kurduğu takımla, diğer yarışmacıların tepkisini üstüne toplayan Sergen çok kere gerginliklerin içinde yer aldı. Haftanın sonunda ise tüm haftanın galibi 2-1 skor ile Kırmızı takım oldu.

7. haftadaki ilk dokunulmazlık oyunun galibi Kırmızı takım oldu. Kaybeden Mavi takımın oynadığı bireysel dokunulmazlıkta ise Dilara galibiyet elde etti ve potaya direk olarak Tolga'yı gönderdi. Takım içinde yapılan oylama onunda ise Gamze potaya gitti.

İkinci dokunulmazlık oyununu ise kazanan takım Kırmızı oldu.  Bireysel dokunulmazlığın oynandığı .Mavi takımda en başarılı tabak yapan isim Alican oldu. Alican potaya gidecek ismi Dilara olarak belirledi. Takım içinde yapılan oylama sonucunda ise potaya giden 4. isim Ayaz'dı.

Son dokunulmazlık oyununda da galibiyeti kutlama hak kazanan takım Mavi'ydi. Yenilgi yaşayan Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve dokunulmazlığı alan yarışmacı Esra oldu. Esra, pota için Barış'ı belirledi. Takım içinde ise potaya giden 6. isim Eray olarak kararlaştırıldı.

Hafta boyunca potaya gitmeyen yarışmacılar arasında yapılan yarışma sonunda oynanan oyunda ise en başarısız olan Batuhan potaya giden 7. isim  oldu.

Tüm bunların sonucunda bu haftanın gitme adayları şunlar:

  • Tolga

  • Gamze

  • Dilara

  • Ayaz

  • Barış

  • Eray

  • Batuhan

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (27 AĞUSTOS)

Masterchef All Star'da elenen yarışmacı Eray oldu. 

GEÇEN HAFTA KİM GİTTİ?

Geçen hafta Masterchef'e veda eden isim Rıfat oldu.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • dedem 7 ay önce Şikayet Et
    bıktım bu tür haberlerden, herhalde ratıng kaygıı olusmaya basladı
    Cevapla
  • kilislim 7 ay önce Şikayet Et
    benim için gerçekten önemli bir haberdi, paylaştığınız için teşekkür ederim. Yorumlarda gördüğüm, bu haberi okumak zorunda kalan veya zorlanan herkes için üzgünüm.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Başka işimiz kalmadı oyalasınlar Milletimizi.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Dolar artması akaryakıtın artması vergilerin artması enflasyonun artması gelir düzeninin bozulması FAİZİN ARTMASI bunların hepsi Erayın hatasıydı iyi oldu gitmesi
    Cevapla
  • KİBİRLİ OLMA 7 ay önce Şikayet Et
    Gamze düşmanları elenerek gidiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti