Kaan Urgancıoğlu'ndan müjdeli haber! Eşi Burcu Denizer bildirdi

Yargı dizisinin Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde evlendi. Aradan geçen kısa zamanın ardından ünlü oyuncu Kaan Urancıoğlu'nun baba olacağı müjdesi verildi.

Kaan Urgancıoğlu'ndan müjdeli haber! Eşi Burcu Denizer bildirdi
Kaan Urgancıoğlu'ndan müjdeli haber! Eşi Burcu Denizer bildirdi
GİRİŞ 21.08.2023 13:37 GÜNCELLEME 21.08.2023 13:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2002'den bugüne dek çok sayıda dizi ve filmde rol alan, 2 sezondan beri de Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisindeki Ilgaz Savcı rolünü canlandıran Kaan Urganıoğlu, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşıyor. 

Kara Sevda dizisindeki Emir karakteri ile adından söz ettiren oyuncu Urgancıoğlu, geçtiğimiz Haziran'da sürpriz bir evlilik yaptı. Atina'da, gözlerden ırak, sessiz sedasız ve sade bir nikahla dünya evine giren oyuncu, evlilik haberini de sosyal medyadan duyurmuştu.

Çocuklar Duymasın'ın yıldızı fena patladı: Ürkütücü buluyorum!Çocuklar Duymasın'ın yıldızı fena patladı: Ürkütücü buluyorum!

Kaan Urgancıoğlu bu kez de baba olacağı haberi ile gündeme geldi. Müjdeli haber Kaan Urgancıoğlu'nun eşi Burcu Denizer'den geldi. Denizer, sosyal medya hesabından hamile fotoğraflarını paylaştı. Mutlu haber, çok kişi tarafından tebriklerle karşılandı. 

Oktay Kaynarca açtı ağzını yum gözünü! Teker teker görgü kurallarını anlattıOktay Kaynarca açtı ağzını yum gözünü! Teker teker görgü kurallarını anlattı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • gerçekler 8 ay önce Şikayet Et
    böyle haberleri erkek verir tabi devir değişti adap değişti modernleştik bayan veriyor ne günlere kaldık??
    Cevapla
  • GerçekTR 8 ay önce Şikayet Et
    Hem Emekli Oldum Hem Özel Sektörden İş Teklifi Aldım Hem İki Derneğin Aktif Bşk Yardımcısı Oldum Bu Haberlerde Benden Size Bilin İstedim. Çokta Umrunuzda Ya. Konu da Aynı Gibi vs.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var
Fişlerde yeni ücret! Vatandaşa isyanda, sakın ödemeyin