İbrahim Tatlıses ile oğlu arasında gerilim: Babama bir şey söylenmiyor!

İbrahim Tatlıses oğlu İdo Tatlıses ile hayret verici bir gerilim yaşadı. İdo Tatlıses, torunu olacağı haberini veren İbrahim Tatlıses için "Babama bir şey söylenmiyor, ağzında bakla ıslanmıyor" dedi.

İbrahim Tatlıses ile oğlu arasında gerilim: Babama bir şey söylenmiyor!
İbrahim Tatlıses ile oğlu arasında gerilim: Babama bir şey söylenmiyor!
GİRİŞ 21.08.2023 14:57 GÜNCELLEME 21.08.2023 14:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses 2021'de Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturdu. Kısa süre önce ikiz torunu olacağı haberini alan İbrahim Tatlıses de sosyal medya hesabından, mutlu haberi duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde bebek olacağının müjdesini veren İbrahim Tatlıses, oğlu İdo Tatlıses tarafından sitemle karşılandı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İdo Tatlıses abasının haberi kendilerinde önce duyurmasını tepki ile karşıladı.

Kaan Urgancıoğlu'ndan mutlu haber! Eşi Burcu Denizer açıkladıKaan Urgancıoğlu'ndan mutlu haber! Eşi Burcu Denizer açıkladı

İbrahim Tatlıses

"BABAMA BİR ŞEY SÖYLENMİYOR"

İdo Tatlıses, daha önce evlilik tarihlerini de babasının duyurduğunun altını çizerek yaptığı açıklamada, "Babama bir şey söylenmiyor. Ağzında bakla ıslanmıyor. Babama aslında bir magazin sayfası açmak lazım. Bütün haberleri paylaşıyor." şeklinde konuştu.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli

"BU SÜREÇTE DAHA İYİ ANLADIM"

İdo Tatlıses ayrıca, eşinin hamilelik sürecini zor geçirdiğini söyledi ve ikiz olacağını duyunca büyük bir sürpriz yaşadıklarını ifade etti. Taze baba adayı, "Şu an benim için zorluk yok ama Yasemin için çok zor oluyor. Neden cennet annelerin ayakları altında onu bu süreçte daha iyi anladım. Daha doğmadan panikledim, sağlıkla gelsinler inşallah" şeklinde konuştu. 

İdo Tatlıses'in verdiği röportaj

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Tırıs 8 ay önce Şikayet Et
    Çocuk doğru söylüyor. İbo'nun ağzında bakla ıslanmıyor. Belki oğlu - gelini duyulmasını istemiyorlardı. Fikirlerini almadan hemen duyurmak zorunda mıydı.
    Cevapla
  • osman 8 ay önce Şikayet Et
    Şu konuları medya önünde konuşmasanız. Hadi İ. Tatlıses millete malolmuş bir sanatçı ve milletle sevincini paylaşmış. Sonrası ne??? hikaye, lafügüzaf.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?