Arzum Onan'ın terliğinin fiyatı olay oldu! Ağızları açık bıraktı

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Aslantuğ ile evliliğini noktalayan Arzum Onan son giydiği terliğiyle gündem oldu. Arzum Onan'ın terliğinin fiyatı eleştirilerin odağı oldu. Ünlü oyuncu da eleştirilere hak verdi.

Arzum Onan'ın terliğinin fiyatı olay oldu! Ağızları açık bıraktı
Arzum Onan'ın terliğinin fiyatı olay oldu! Ağızları açık bıraktı
GİRİŞ 26.08.2023 23:21 GÜNCELLEME 26.08.2023 23:21
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

1997'den beri oyunculuk kariyerine devam eden ve geçtiğimiz günlerde Mehmet Aslantuğ ile olan 27 yıllık evliliğini bitiren oyuncu Arzum Onan giydiği terlik ile gündeme geldi. Arzum Onan ise eleştirileri kabul etti.

En son 2012'de ekrana gelen ve o günden sonra oyunculuk kariyerine ara veren Arzum Onan son günlerde özel hayatıyla gündem oluyor. Eski oyuncu bu kez de giydiği terlikleri ile adından söz ettirdi.

Ufuk Özkan hastalığı yener yenmez TRT dizisi ile anlaştı! Soluğu sette aldıUfuk Özkan hastalığı yener yenmez TRT dizisi ile anlaştı! Soluğu sette aldı

Arzum Onan

TERLİĞİ 4 BİN 500 TÜRK LİRASI

Arzum Onan 4 Bin 500 TL değerinde bir terlik giyip, fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Aynı zamanda giydiği terliğin reklamını yapan Onan'a tepkiler gecikmedi. Fotoğrafın altına şu yorum geldi:

Adalet bu dünyanın neresinde? 4500 TL'lik sandaleti 7500 TL'lik emekli maaşı ile almak hayal dahi değil. Ancak size çok yakıştığını söylemek isterim.

İbrahim Tatlıses ile oğlu arasında hayret veren gerilim: Babama bir şey söylenmiyorİbrahim Tatlıses ile oğlu arasında hayret veren gerilim: Babama bir şey söylenmiyor

Bunun üzerine Arzum Onan da yapılan yorumu anlayışla karşıladı ve "Haklısınız" şeklinde yanıt verdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Cem 8 ay önce Şikayet Et
    Mehmet Aslantuğ Kominist TİP partisinden adaydı..Kapitalizmin dibine vuranlar vatandaşa komünizm pazarlar?!
    Cevapla
  • Eyya 8 ay önce Şikayet Et
    kadın zaten reklam yapıyor amacına ulaşmış o terlik büyük ihtimal ona bedava verildi zenginin malı züğürdün çenesi meselesi
    Cevapla
  • Türkiye 8 ay önce Şikayet Et
    Asgari ücretlinin bir yıllık çalışıp da yıprandığı kadar yıpranmayıp dünyaları haybeye kazanan bu cenahın müsebbibi yine alt tabakadır. Kazandan çorbayı kevgirle kaşıkla kepçeyle çıkarmak gibidir aklı kullanmak...
    Cevapla
  • O Şekil 8 ay önce Şikayet Et
    herkesizn hayatına kimse garışamaz. ha nasıl garışamaz. ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir. şu şekil giyinir... amma hiçkimse kimseye garışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü bidir.
    Cevapla
  • Türk 8 ay önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den CHP'ye geçen belediyede içki skandalı! İlk icraat, sosyal tesislere alkol
Slovakya Başbakanı'na suikastte saldırganın kimliği şoke etti: Ünlü edebiyatçı...