Ufuk Özkan hastalığı yener yenmez TRT dizisi ile el sıkıştı! Soluğu sette aldı

Siroz hastalığına yakalanan ve sevenlerini bir hayli endişelendiren Ufuk Özkan tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından oyunculuk kariyerine kaldığı yerden devam ediyor. Ufuk Özkan TRT'nin sevilen dizisi Benim Güzel Ailem ile el sıkıştı.

Ufuk Özkan hastalığı yener yenmez TRT dizisi ile el sıkıştı! Soluğu sette aldı
Ufuk Özkan hastalığı yener yenmez TRT dizisi ile el sıkıştı! Soluğu sette aldı
GİRİŞ 28.08.2023 14:18 GÜNCELLEME 28.08.2023 14:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

2000'de Çiçek Taksi ile oyunculuğa adım atan, Geniş Aile dizisindeki Cevahir rolü ile akıllara kazınan Ufuk Özkan, uzun bir aranın ardından izleyicileri mutlu eden bir haberle gündeme geldi. sirozu yenen Ufuk Özkan ekranlara geri dönüyor. 

En son Adalet isimli sinema filminde rol alan bir süre, tedavisini tamamlamak üzere setlere veda eden Ufuk Özkan, sağlığına kavuşur kavuşmaz mesleğine geri döndü. Ufuk Özkan mutlu haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

İbrahim Tatlıses ile oğlu arasında hayret veren gerilim: Babama bir şey söylenmiyorİbrahim Tatlıses ile oğlu arasında hayret veren gerilim: Babama bir şey söylenmiyor

Ufuk Özkan

Ufuk Özkan, TRT1 ekranında izleyici ile buluşan, başrolünde Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu ve Melis Babadağ'ın yer aldığı Benim Güzel Ailem dizisinin kadrosuna katıldı.

Dizinin yapım şirketi Fabrika Yapım ile anlaşamaya varan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, Benim Güzel Ailem dizisinde Adnan Gözüaçık karakterine hayat verecek. 

Ünlü oyuncunun bu müjdeli paylaşımı takipçileri bir hayli mutlu etti. İşte Ufuk Özkan'ın Instagram hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

ERDAL ÖZYAĞCILAR'DAN 'HOŞGELDİN' MESAJI

Ufuk Özkan'ın bu paylaşımının ardından, Benim Güzel Ailem dizisinde başrol oynayan usta oyuncu Erdal Özyağcılar "Ufukcuğum hoş geldin. Sefalar getirdin." notunu yazdı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    valla iyi olmuş iyi oyuncu kendisi
    Cevapla
  • sefer 8 ay önce Şikayet Et
    oyuncularin palavralarina inanmayin.. nede olsa oyuncu.. adi üstünde..
    Cevapla
  • 1453 8 ay önce Şikayet Et
    Hastalık reklam amaçlı olmasın . Daha dün bir bugün iki. Ne dizisi ne filmi.
    Cevapla
  • Suluovalı 8 ay önce Şikayet Et
    O haaa o kadar da değil...
    Cevapla
  • vatansever 8 ay önce Şikayet Et
    hazıra dag dayanmaz allah şifalar versin
    Cevapla
  • maremer 8 ay önce Şikayet Et
    yaw olum derdine ne yaw. Otur biraz dinlen bu ne acele?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?