Masterchef'te zor anlar! Sezona damga vuran yarışmacı uğurlandı

Masterchef'te bir eleme daha gerçekleşti. Yüksek gerilim dolu haftanın ardından potadaki isimler hünerlerini yarıştırdı. Masterchef All Star'ın altıncı haftasınının sonunda ise bir yarışmacı daha hayallerine veda etti.

Masterchef'te zor anlar! Sezona damga vuran yarışmacı uğurlandı
Masterchef'te zor anlar! Sezona damga vuran yarışmacı uğurlandı
GİRİŞ 22.08.2023 09:27 GÜNCELLEME 22.08.2023 09:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TV8'de bu hafta gergin dolu anları izleyiciye sunan Masterchef'te All Star en başarılı yarışmacıları kıyasıya mücadele diyor. Masterchef'in altıncı haftasında bir yarışmacı daha yarışmadan ayrıldı. 

Son 5 yıldan beri TV8 ekranında izleyici ile buluşan Masterchef All Star'da, kendi döneminde başarılı tabaklara imza atan en iyi yarışmacılar yer alıyor. Şampiyon olmayı hedefleyen bir yarışmacı daha hayallerine veda etti.

HAFTANIN KAZANANI KIRMIZI TAKIM OLDU

Mavi takımın kaptanlığını Azize, Kırmızı Takım'ın kaptanlığını ise Kıvanç yaptı. Kıyasıya mücadelenin ardından tüm haftanın galibi 3-0 skor ile Kırmızı takım oldu. 3-0 skor Masterchef All Star'da ikinci kez gerçekleşti. 

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun galibi Kırmızı takım olunca Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlığı alan Barbaros Sergen'i potaya gönderirken, yapılan oylama sonunda Esra potaya giden isim oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununu da yine Kırmızı takım kazandı ve Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışma sonucunda Barbaros dokunulmazlığı aldı  ve 3. eleme adayı olarak Alican'ı seçti. Takım içinde yapılan oylamadan ise Sefa çıktı.,

Haftanın son dokunulmazlık oyununu da kaybeden yine Mavi takım oldu ve bireysel dokunulmazlığı alan isim Gamze oldu. Gamze 5. eleme adayı olarak Azize'yi seçti, takım içinde ise 6. eleme adayı Rıfat olarak belirlendi.

Potaya gitmeyen yarışmacılar arasında yapılan yarışma sonunda ise en kötü tabağı yaparak potaya giden 7. isim Ayaz oldu. 

Tüm bunların sonucunda bu haftanın gitme adayları şunlar:

  • Sergen

  • Esra

  • Alican

  • Sefa

  • Azize

  • Rıfat

  • Ayaz

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (20 AĞUSTOS)

Masterchef All Star'da elenen yarışmacı Rıfat oldu. 

GEÇEN HAFTA KİM GİTTİ?

Geçen hafta Masterchef'e veda eden isim Mert oldu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • samet ay 8 ay önce Şikayet Et
    maalesef çok düzgün karakterli biri daha veda etti
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    dilaraya laf eden eleniyor. sırada eda var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı