Müjde Uzman açık açık tehdit etti! Kızılcık Şerbeti'ndeki akıbeti gündem olmuştu

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman'ın diziden ayrılacağına dair haberler gündem olmuştu. Konuyla ilgili açıklama Müjde Uzman'ın bizzat kendisinden geldi.

Müjde Uzman açık açık tehdit etti! Kızılcık Şerbeti'ndeki akıbeti gündem olmuştu
Müjde Uzman açık açık tehdit etti! Kızılcık Şerbeti'ndeki akıbeti gündem olmuştu
GİRİŞ 22.08.2023 09:01 GÜNCELLEME 22.08.2023 09:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekim 2022'de Show TV ekranında izleyici ile buluşmaya başlayan Kızılcık Şerbeti'nin sevilen oyuncularından biri de Müjde Uzman. Ünlü oyuncu yeni sezon hazırlıklarının yapıldığı bu dönemde yaptığı zehir zemberek açıklama ile gündeme geldi.

Başrolünde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen ve Müjde Uzman'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunda birçok ayrılığın yaşanacağı, yeni isimlerin de dizinin kadrosuna katılacağı biliniyor. 

Müjde Uzman kimdir ve kaç yaşındadır? Müjde Uzman dizileriMüjde Uzman kimdir ve kaç yaşındadır? Müjde Uzman dizileri

Müjde Uzman

Son günlerde, Kızılcık Şerbeti'nde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman'ın diziden ayrılacağı yönünde haberler yayınlandı. Bu haberler sosyal medyada da gündem oldu. Bunun üzerinden konuya ilişkin açıklama Müjde Uzman'ın bizzat kendisinden geldi.

Yapılan haberlerde Müjde Uzman'ın bir veda mesajı yayınladığı ve ardından sosyal medya kullanıcılarının büyük bir tepki verdiği yazılmıştı. Ardından da ünlü oyuncunun dizinin kadrosundan ayrılığı iddiaya edilmişti. 

AÇIK AÇIK TEHDİT ETTİ

Hakkında çıkan haberlere bir hayli sinirlenen Müjde Uzman, ayrılık iddialarını yalanlayarak haberi yapanları tehdit etti. Ünlü oyuncu yalan haberlere sitem ederek, tüm yalancıları ortaya dökeceğini söyledi.

Masterchef'te kim elendi? Sezona damga vuran yarışmacı uğurlandıMasterchef'te sezona damga vuran yarışmacı uğurlandı

İşte Müjde Uzman'ın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama: 

Madem yalan haber yapmakta ısrarcı olanlar var, ben de ifşa eder kim haberci kim yalancı ortaya dökerim, insanlar bilsin. Buyurun, ikinciye dahil olan bir. Ne denir bunlara bilemedim gerçi şimdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Baba 8 ay önce Şikayet Et
    muhafazakar aile yapısının aşağılandığı bir dizi derhal yayından kaldırılmalı. bu diziyi her hafta seyreden muhafazakar aileler neden hala tepkilerini sunmuyorlar.
    Cevapla
  • ismail 8 ay önce Şikayet Et
    Muhafazakar aileler bu diziyi izlemiyor. Sizde muhafazakar olun sizde izlemeyin. İzlenmese yayından kalkar. TRT izleyin.
    Cevapla
  • Dizi fitnesi 8 ay önce Şikayet Et
    Sadece bu dizi adı altındaki değil Türk toplumunun aile kavramını tamamen Yok etmek için canla başla tv kanalları çalışıyor halk seyerttikçe bunlar villa köşk son model arabalar vb yaşarken halka bunları zengin ediyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...