Masterchef'te bir ilk! Daha önce böylesi görülmedi

TV8'de tarih yazdıran Masterchef All Star'da şoke eden eleme yaşandı. Daha önce hiç görülmemiş anları ekrana taşıyan programa veda eden isim haberimizde...

Masterchef'te bir ilk! Daha önce böylesi görülmedi
Masterchef'te bir ilk! Daha önce böylesi görülmedi
GİRİŞ 05.09.2023 09:08 GÜNCELLEME 05.09.2023 09:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TV8'in efsane yarışması Masterchef All Star'da başarı da heyecan da yükselmeye devam ediyor. Oldukça güçlü isimlerin yarıştığı Masterchef'teki mücadele adeta tırmanıyor.  Masterchef'in sekizinci haftasında bir yarışmacı daha elendi.

Son 5 yıldan bu yana TV8'de tarih yazdıran Masterchef, All star formatı ile dönemindeki en başarılı yarışmacılarını ağırlamaya devam ediyor. Bu hafta da yapılan tüm mücadelelere rağmen bir yarışmacı daha Masterchef hayallerine veda etti.

HAFTANIN KAZANANI MAVİ TAKIM OLDU

Bu hafta Mavi takım kaptanlığını Esra yaparken, Kırmızı Takım'ın kaptanlığını ise Alican üstlendi. Tüm hafta boyunca yapılan yarışmaların ardından haftanın kazananı 2-1 skor ile Mavi takım oldu.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kaybetti. Takım içinde yapılan bireysel dokunulmazlık oyununun galibiyet elde eden Kıvanç oldu. Kıvanç direk olarak potaya Tahsin'i gönderdi. Yapılan oylama sonucunda ise potanın 2. eleme adayı Gamze oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununu ise yine kazana  Mavi takım oldu. Kırmızı takım tarafından oynana dokunulmazlık oyununda bireysel dokunulmazlık sahibi olan isim Barbaros oldu ve Kıvanç'ı potaya gönderdi. Takım içerisinde yapılan oylama sonucunda ise potaya giden isim eda oldu.

Haftanın son dokunulmazlık oyununda ise kazanan takım Kırmızı oldu. Bireysel dokunulmazlığı alan Hasan Batuhan'ı potaya gönderirken, takım içinde yapılan oylama sonucunda Tolga potaya giden 6. isim oldu. 

Yapılan son bireysel oyunda ise rakiplerinden daha az başarılı tabak yaparak potaya giden 7. yarışmacı Sefa oldu.

Böylece bu hafta potada yarışan isimler şunlardı:

  • Tahsin

  • Gamze

  • Kıvanç

  • Eda

  • Batuhan

  • Tolga

  • Sefa

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (3 EYLÜL)

Masterchef All Star'da elenen yarışmacı Çağatay oldu. Çağatay, bir oyun oynamadan, rahatsızlığı sebebi ile yarışmadan elendi. 

Masterchef Çağatay kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Çağatay Akgül'ün hayatı hakkında bilinmeyenlerMasterchef Çağatay kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Çağatay Akgül'ün hayatı hakkında bilinmeyenler

MASTERCHEF'TE BİR İLK

Haftanın eleneni Çağatay olurken, potadaki isimler de mücadele devam etti. Oyunu kaybeden ismin, önümüzdeki hafta potada en başarısız tabak yapan isim ile bir düello yapmasına ve elemenin böyle gerçekleşmesine karar verildi. 

Bu hafta potanın en başarısız ismi ise Eda oldu. Eda, önümüzdeki haftanın potasından çıkan en başarısız yarışmacısı ile bir düello oynayacak. 

GEÇEN HAFTA KİM GİTTİ?

Geçen hafta Masterchef'e veda eden isim Eray oldu.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • alaattin. 7 ay önce Şikayet Et
    çocuklarımızı zor gün şartlarına alıştırmıyoruz.kaç çocuğumuz savaşçıksa yokluk olsa hayatta kalmak içişn avlanabilir,yada tabiatta yenilebilir yabani meyveleri yada yenilebilir otları bilir.kötü günler insanlar için.
    Cevapla
  • Komik 7 ay önce Şikayet Et
    Tarih nasıl yazılır biliyor musunuz? Bu zor günlerde ucuza çoluk çocuk nasıl karın doyuracak sağlikli yemekler yapılır diye öğretirseniz..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda