Evlilik yıl dönümlerinde Özkan Uğur’un eşinden duygusal paylaşım: "Benim yaşam boyu ödülüm yokluğuna alışamadım"

3 kere savaştığı lenf kanserine bu defa yenik düşen MFÖ solisti Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayata gözlerini yummuştu. Eşi Aysun Aslan Uğur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi duygulandırdı. İşte, Özkan Uğur’un eşinin yaptığı o paylaşım…

Evlilik yıl dönümlerinde Özkan Uğur’un eşinden duygusal paylaşım: "Benim yaşam boyu ödülüm yokluğuna alışamadım"
Evlilik yıl dönümlerinde Özkan Uğur’un eşinden duygusal paylaşım: "Benim yaşam boyu ödülüm yokluğuna alışamadım"
GİRİŞ 16.09.2023 13:10 GÜNCELLEME 16.09.2023 13:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Acılı eş Aysun Aslan Uğur, evlilik yıl dönümlerinde Özkan Uğur'a duyduğu özlemini belirtti. 34 yıllık eşini 2 ay önce kaybeden Aysun Aslan Uğur, duygu yüklü paylaşımıyla takipçilerini de etkiledi. Özkan Uğur'un hayranlarından paylaşıma moral ve destek yorumları geldi.

ÖZKAN UĞUR’UN EŞİNDEN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM!

Vefat haberi ile tüm sevenlerini ve sanat camiasını hüzne boğan Özkan Uğur'un 34 yıllık eşinden duygu yüklü bir paylaşım geldi. Dün akşam düzenlenen bir törende "Yaşam Boyu Onur Ödülü"ne layık görülen Aysun Aslan Uğur, ödül sonrası konuşmasını sosyal medya hesabından paylaştı:

“Bugün Özkan'ımla evlilik yıl dönümümüz. Benim yaşam boyu ödülüm, canım. Yokluğuna alışamadım, görünen o ki alışamayacağım da. Sadece ailen değil, kimse unutmayacak seni. Sanatsal mirasının sürekliliği için üstüme düşen ya da düşmeyen ne varsa elimden geleni yapacağım. Nur içinde yat benim biriciğim.”

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Necdet 7 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar versin
    Cevapla
  • DUYGU YÜKLÜ 7 ay önce Şikayet Et
    aysun hanım hayatta sağlık sıhhat özkan abimize allahtan rahmet diliyoruz mekanı cennet olsun inşaallah özkan abi ne dedi inanmak şükür sabır
    Cevapla
  • İbrahim 7 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin inşallah..
    Cevapla
  • sultan 7 ay önce Şikayet Et
    EVET DÜZEN YOL BU kimse kalmayacak mülkün sahibine kalacak bizler buırdan gececeyiz baki olan ALLAH
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi
Valilik günlerdir uyarıyordu! Ankara'da kuvvetli yağış sonrası altyapı çöktü