Onur Akay ölüm haberini böyle duyurdu! TRT'nin acı günü paylaşıldı

Onur Akay ünlü keman sanatçısının ölüm haberi Instagram hesabı üzerinden verdi. TRT'nin ünlü keman sanatçısı Şenol Dinleyen hayatını kaybetti.

Onur Akay ölüm haberini böyle duyurdu! TRT'nin acı günü paylaşıldı
Onur Akay ölüm haberini böyle duyurdu! TRT'nin acı günü paylaşıldı
GİRİŞ 20.09.2023 10:49 GÜNCELLEME 20.09.2023 10:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TRT konserlerinin aranan isimleri arasında yer alan ünlü keman sanatçısı Şenol Dinleyen yaşamını yitirdi. Ünlü sanatçının ölüm haberini ise, meslektaşı olan ünlü sanatçı Onur Akay duyurdu.

Onur Akay acı haberi Instagram hesabı üzerinde paylaştı. Paylaşımında "TRT Ankara Radyosu’nun en değerli keman virtüözü Şenol Dinleyen’i kaybettik. Enstrümanındaki büyük başarısı beyefendi kişiliği ile özdeşleşmişti. Klasik keman tavrının üstüne kendi imzasını atan nadir insanlardandı. Konservatuarlarda tez konusu olması gereken sanatçımıza Allah’tan rahmet dilerim. Mekânı cennet olsun inşallah" sözlerini sarf etti. 

Şenol Dinleyen

TRT Ankara Radyosunda uzun yıllar boyunca görev yapan Şenol Dinleyen, TRT albümlerinde de TRT konserlerinde çaldığı kemanlarla akıllara kazınmıştı. Ayrıca, Turhan Toper, İsmail Oytun, İzzet Altınbaş ve Mehmet Dinleyen gibi isimlerle çalışmalar yürütmüştü. 

Onur Akay

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    hukum Allah'ın.
    Cevapla
  • .... 7 ay önce Şikayet Et
    Bu yorumu Yanlışlıkla beğendim. İptal ederseniz sevinirim.
    Cevapla
  • Fehmi 7 ay önce Şikayet Et
    Hayat bir vızırtıyla gelip geçti gitti. Şimdi kabirde hesapta bu vızırtı seni kurtaracak mı yoksa felaketin mi olacak bunu dünyada sormadan yaşanan bir ömür , böyle bir ömürden Allah'a sığınırım.
    Cevapla
  • osman 7 ay önce Şikayet Et
    sen bence şu yorumu yaparak nasıl bir insan oldugunu belli etmişsin.Allah kalbini düzeltsin.
    Cevapla
  • Ali AydıN 7 ay önce Şikayet Et
    bilemezsin belkide Allaha cc bağlı idi vızıltıdan vaz gecemedi ben istanbulda iken çok rastladım namazında niyazında olup da ekmek parası için gece beyoğlunda çalgı calan rabbim herkesi bir imtihana tuttu bazı insanlar hep yaşadıklarından pişmandır lakin girdiği yoldan fiziken dönemez kalben pişmandır Allahu alem
    Cevapla
  • VATAN SEVER 7 ay önce Şikayet Et
    sanatçı kişiliğiyle öne çıkan kardeşimiz şenol Dinleyen e Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı