Masterchef All Star'da veda üstün veda! Bir yıldız daha kaydı

Masterchef All Star bu haftanın finalinde de TV8 ekranında heyecan dolu anlar yaşattı. 7 yıldız yarışmacı potada nefes kesen bir mücadele verdi. Yarışma sonunda bir kişi daha Masterchef'ten elendi.

Masterchef All Star'da veda üstün veda! Bir yıldız daha kaydı
Masterchef All Star'da veda üstün veda! Bir yıldız daha kaydı
GİRİŞ 26.09.2023 10:27 GÜNCELLEME 26.09.2023 10:27
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Masterchef All Star'da bu hafta pazar günü TV8 ekranında yine heyecan dolu anları izeyici ile buluşturdu. Birbirinden başarılı yarışmacıların mücadele ettiği Masterchef potası nefesleri tutturdu.  Masterchef'in onuncu haftasında bir yarışmacı daha elendi.

Bu hafta boyunca yapılan tüm mücadelelerin ardından 7 kişi potaya gitti. Potadaki yarışın ardından bir yarışmacı daha Masterchef hayallerine elveda dedi.

HAFTANIN KAZANANI MAVİ TAKIM OLDU

Bu hafta Mavi takım kaptanlığını Ayaz yaparken, Kırmızı Takım'ın kaptanlığını ise Kerem üstlendi. Tüm hafta boyunca yapılan yarışmaların ardından haftanın kazananı 2-1 skor ile Mavi takım oldu.

İlk oyunda kazanan Mavi takım olurken, Kırmızı takım içinde de bireysel dokunulmazlık oynandı. Mücadele sonunda dokunulmazlık alan isim Esra oldu. Esra Kerem'i potaya gönderdi. Ekip içinde yapılan oylama sonucunda ise potaya giden ikinci isim Dilara oldu.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden takım yeniden Kırmızı takım oldu. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı alan Tolga direk olarak potaya Barbaros'u gönderdi. Takım içinde yapılan seçimler neticesinde ise Sefa potanın 4. yarışmacısı oldu.

Son dokunulmazlık oyununu ise Kırmızı takım kazandı. Mavi takım içinde yapılan bireysel dokunulmazlık savaşını Kıvanç kazandı ve potaya gidecek isim olarak Sergen'i belirledi. Takım içinde yapılan oylamanın sonunda ise potaya giden 6. isim Azize oldu. 

Bireysel oyunun sonucunda ise potaya giden son yarışmacı Tanya oldu.

Böylece bu hafta potada yarışan isimler şunlardı:

  • Kerem 

  • Dilara

  • Barbaros

  • Sefa

  • Sergen

  • Azize

  • Tanya

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (24 EYLÜL)

Masterchef All Star'da elenen yarışmacı Sefa oldu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • M. M 7 ay önce Şikayet Et
    Ben artık mastercef. Seyretmiyorum Sefa gitti efendi insan. Orda kalmıyor keremin gitmesi lazımdı Sefa gitti artık orda kalite kalmadi
    Cevapla
  • vvv 7 ay önce Şikayet Et
    Kerem bağımlı hareketleri yaptı. midem bulanı kendisinden. keremin edanın o yarışmadan çıktığı gün programın tamamını izleyeceğim. şimdi sadece hızlandırılmış veya özet izleyebiliyorum. keremin bağımlı ve dengesiz hareketleri edanın psikolojik hasta gibi dengesizliği ve bitmek bilmeyen sesi midemi bulandırıyor.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    ilk defa programı izledim nitekim dün faydalı bir program aradım bulamadım lakin keremin hareketlerini görünce o programa ayırdığım dakikalara acıdım.
    Cevapla
  • MEHMET 7 ay önce Şikayet Et
    acuna para kazandırmak için her türlü fırıldak var kerem denen şahıs bağımlılar gibiydi reyting uğruna her halt var mehmet şef sana yazıklar olsun
    Cevapla
  • Adem öz 7 ay önce Şikayet Et
    kerem sağlıklı gözükmüyor bu tür hareketlerle yarışması yanlış. En az Balıktan çıkan kılçık kadar eleme sebebi olmalı idi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar