Masterchef'te şampiyon elendi! Seyirci şoke oldu

Masterchef All Star'da bu hafta bir ilke imza atıldı. Bu yarışmada ilk kez 2 şampiyon potada kıyasıya mücadele etti. Peki Masterchef'ten kim elendi? İşte 1 Ekim'de Masterchef'e veda eden isim...

Masterchef'te şampiyon elendi! Seyirci şoke oldu
Masterchef'te şampiyon elendi! Seyirci şoke oldu
GİRİŞ 04.10.2023 15:18 GÜNCELLEME 04.10.2023 15:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TV8'in sevilen yarışma programı Masterchef bu hafta yeni bir soluk kazandı. 4 şampiyonun yarışmaya dahil olmasıyla yemek yarışmasında heyecan tavan yaptı. Haftanın sonu ise yine hüzünlü bitti.

Her pazar akşamı olduğu gibi bu pazar günü de Masterchef'te veda gecesi yaşandı. 5 yıldır TV8'de devam eden efsane yarışmada bu hafta 2 şampiyon birden potada mücadele verdi. Gecenin sonunda bir yarışmacı yarışmaya veda etti. 

Masterchef Güzide'den sevenlerini mutlu edecek haber! TV8'den o kanala transfer olduMasterchef Güzide'den sevenlerini mutlu edecek haber! TV8'den o kanala transfer oldu

HAFTANIN KAZANANI MAVİ TAKIM OLDU

Bu hafta Mavi takım kaptanlığını Tahsin yaparken, Kırmızı Takım'ın kaptanlığını ise Eren üstlendi. Tüm hafta boyunca yapılan yarışmaların ardından haftanın kazananı 2-1 skor ile Mavi takım oldu.

İlk dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı takım oldu. Mavi takım içinde oynana dokunulmazlık oyununda dokunulmazlık rozetini alan isim takım kaptanı Tahsin oldu. Tahsin Tanya'yı potaya gönderirken, takım içinde yapılan oylama neticesinde Eda ve Barış eşit oy aldı. Kaptan Tahsin ise potaya Barış'ı gönderdi.

2. dokunulmazlık kazanan takım ise Mavi takım oldu. Yenilgi alan Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve kazanan yarışmacı Tolga oldu. Tolga direk olarak potaya Kıvanç'ı gönderirken, takım içinde yapılan oylama sonucunda potaya giden 4. isim Esra oldu.

Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu kazanan takım yeniden Mavi takım oldu. Mağlubiyet yaşayan Kırmızı takımın bireysel dokunulmazlık oyununu Cemre kazandı. Cemre potaya gitmek için Batuhan'ı belirledi. Ekip içindeki oylamada en fazla oyu alan isim ise Eren oldu ve potaya giden 6. isim oldu.

Haftanın sonunda yapılan bireysel oyunda ne başarısız tabağı yaparak 7'inci olarak potaya giden isim ise Uğur oldu.

  • Tanya

  • Barış

  • Kıvanç

  • Esra

  • Batuhan

  • Eren

  • Uğur

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (1 EKİM)

Masterchef All Star'da elenen yarışmacı Uğur oldu.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Ahmet Fidancı 6 ay önce Şikayet Et
    Cuma günü Uğur'un eleneğini biliyorduk. Aslında ne zaman kimin çıkacağı belli. Bu bir dümen. Sefada kasıtlı elendi. Biri çöp unutur, biri bitiremez vs bunların hepsi tiyatro.
    Cevapla
  • Embilya nicola 6 ay önce Şikayet Et
    Hahahaah gerçekten bu yarışmayı seyrediyorlarmı ahhh ahhh anlamıyorum bu insanları zaman kadar hayatta değerli bişey varmı acaba kıymetini bilmek gerek.
    Cevapla
  • Alper 6 ay önce Şikayet Et
    Çokta tin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den