Merve Dizdar resmen ağzından kaçırdı! "Ezgi Mola'ya sorun" dedi

Oyuncu Merve Dizdar gazetecilere verdiği röportajda Ezgi Mola hakkındaki bomba bir açıklama yaptı. Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı'nda başrolü paylaştığı Ezgi Mola'nın bebeğinin ismini, anne ve babasından önce medyaya sızdırdı.

Merve Dizdar resmen ağzından kaçırdı! "Ezgi Mola'ya sorun" dedi
Merve Dizdar resmen ağzından kaçırdı! "Ezgi Mola'ya sorun" dedi
GİRİŞ 09.10.2023 10:52 GÜNCELLEME 09.10.2023 10:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Merve Dizdar dün bir ödül törenine katıldı. Törenden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, Ezgi Mola'nın bebeği hakkında düşüncelerini dile getirdi. Bu sırada küçük bebeğin ismini ağzından kaçırdı. 

TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye ve Gülben kardeşleri oynayan Ezgi Mola ve Merve Dizdar gerçek hayatta da kardeş kadar yakın. Ezgi Mola'nın hamilelik haberlerinin ardından Merve Dizdar'dan bomba yorum geldi. 

Kuruluş Osman'a Diriliş Ertuğrul'dan görülmemiş  transfer! Yunus Emre geri dönüyor Kuruluş Osman'a Diriliş Ertuğrul'dan görülmemiş transfer! Yunus Emre geri dönüyor

Afife Tiyatro Ödülleri'nde, kendisine yönelen mikrofona kayıtsız kalmayan Dizdar, Ezgi Mola'nın hamileliğinden ötürü çok heyecanlı olduğunu dile getirdi ve bebeğin adının Can olduğu ifade etti. Merve Dizdar, verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

Çok heyecanlıyım, teyze olacağım. İlk defa en yakın arkadaşlarımdan birine şahit olacağım. Bunun tarifi yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama bekliyoruz az kaldı. Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun.

KAYNAK: GAZETE MAGAZİN
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Hasan 6 ay önce Şikayet Et
    sizi tebrik ederim. bizden olmayanlara bayılıyorsunuz.
    Cevapla
  • Eren 6 ay önce Şikayet Et
    iyide bizene
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkeye ait olmayan sözde sanatçıları neden haber yapıp reklamını yapıyorsunuz, bize ne bebeğinin isminden cisminden hakketen sizlerde az değilsiniz.
    Cevapla
  • adam 6 ay önce Şikayet Et
    adam vatandaşa katılıyor
    Cevapla
  • hacı abi 6 ay önce Şikayet Et
    sayın vatandaş kesinlikle katılıyorum...........
    Cevapla
  • Atıl 6 ay önce Şikayet Et
    Çoook haklısınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...