Masterchef'te kim elendi? Masterchef'in son bölümündeki elemede nefesler tutuldu

Masterchef'te elenen isim belli oldu. Yıldızla kadrosunda potada yarışan isimler büyük mücadele verdi. Peki kim elendi? Ayaz mı, Eda mı yoksa Alican mı yoksa Tanya mı?

Masterchef'te kim elendi? Masterchef'in son bölümündeki elemede nefesler tutuldu
Masterchef'te kim elendi? Masterchef'in son bölümündeki elemede nefesler tutuldu
GİRİŞ 09.10.2023 12:56 GÜNCELLEME 09.10.2023 12:56
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Geçen hafta TV8'in sevilen yarışma programı Masterchef'teki şoke eden şampiyon elenmesinin ardından bu hafta da oldukça hareketli geçti. 3 şampiyonun yarıştığı yemek yarışmasında kıyasıya mücadele ivme kazandı.

8 Ekim Pazar günü, Masterchef'te yeni veda gecesi yaşandı. 5 yıldır TV8'de devam eden efsane yarışmada bu hafta 2 şampiyon birden potada mücadele verdi. Gecenin sonunda bir yarışmacı hayallerine elveda dedi.

HAFTANIN KAZANANI MAVİ TAKIM OLDU

Bu hafta Mavi takım kaptanlığını Barbaros yaparken, Kırmızı Takım'ın kaptanlığını ise Kerem üstlendi. Tüm hafta boyunca yapılan yarışmaların ardından haftanın kazananı 2-1 skor ile Mavi takım oldu.

İlk dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu. Mavi takım içinde oynanan dokunulmazlık oyununda dokunulmazlık rozetini alan isim takım kaptanı Azize oldu. Azize Hasan'ı potaya gönderirken, takım içinde yapılan oylama neticesinde Cemre potaya gitti.

2. dokunulmazlık kazanan takım ise Mavi takım oldu. Yenilgi alan Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve kazanan yarışmacı yine Azize oldu. Azize direk olarak potaya Kerem'i gönderirken, takım içinde yapılan oylama sonucunda potaya giden 4. isim Tanya oldu.

Son dokunulmazlık oyununu ise Kırmızı takım kazandı. Mavi takımda oynanan dokunulmazlık oyunun ardından bireysel dokunulmazlığı alan kimse olmadı. Takım içinde yapılan oylama sonucunda ise Ayaz ve Eda potaya gitti.

Haftanın sonunda yapılan bireysel oyunda ne başarısız tabağı yaparak 7'inci olarak potaya giden isim ise Alican oldu. 

  • Hasan

  • Cemre

  • Kerem

  • Tanya

  • Ayaz

  • Eda

  • Alican

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (8 EKİM)

Masterchef All Star'da elenen yarışmacı Eda oldu.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • ahmat cocuk 6 ay önce Şikayet Et
    Çok bile geldi.
    Cevapla
  • sevgi 6 ay önce Şikayet Et
    vay başımıza gelenler
    Cevapla
  • CAN BAR 6 ay önce Şikayet Et
    Sıra KEREM de Sonrasında da DİLARA olsun .Burası yemek yarışmasıysa yemek konuşulsun kaprisler kavgalar değil. Bu alemin grizmanı tahsin se bu alemin m bappe si metin se bu alemin salah ı metin se RONALDOSU DA MESSİ Sİ de SERGEN dir .
    Cevapla
  • ADALET 6 ay önce Şikayet Et
    iyi olmuş elendiği çenesinden millet kurtuldu bu kadar itici bir insan olmaz ALLAH kocası varsa sabır versin
    Cevapla
  • ELAZIĞLI 6 ay önce Şikayet Et
    Ülkenin gündemi Masterşef bravo size . Üçbeş kendini bilmezin reklamından başka ne var.
    Cevapla
  • Yeni iş kapısı 6 ay önce Şikayet Et
    Şimdi aileler ortamında ve arkadaş ortamında hangi takımın alacağı, kimlerin potaya gideceği ve kimlerin eleneceği konusunda bahis bile oynanıyormuş. Görmedim ama duydum, artık maliye nasıl bulur ve işlem yapar bilmem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti