Güzide Mertcan'dan şaşırtıcı açıklamalar: Kötü örnek olmak istemem ama...

Masterchef'teki başarısının ardından Kanal 7'de Güzide ile Mutfaktan Sofraya programını sunmaya başlayan Güzide Mertcan özel hayatıyla ilgili şaşırtıcı açıklamalar yaptı. Mastercef Güzide olarak akıllara kazınan Güzide Mertcan eşiyle tanışma hikayesini anlattı.

Güzide Mertcan'dan şaşırtıcı açıklamalar: Kötü örnek olmak istemem ama...
Güzide Mertcan'dan şaşırtıcı açıklamalar: Kötü örnek olmak istemem ama...
GİRİŞ 19.10.2023 09:14 GÜNCELLEME 19.10.2023 09:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal 7'nin yemek programı Güzide ile Mutfaktan Sofraya'nın sunucusu Güzide Mertcan samimi açıklamalarda bulundu. MasterChef yarışmasındaki başarılı performansıyla tanınan ve oturduğu ev ile günlerce gündemde kalan Güzide Mertcan özel hayatıyla ilgili bilgiler verdi.

Güzide Mertcan, Göktürkt’te ki yeni evinin kapılarını ilk kez Kanal 7 Program Koordinatörü Nursel Tozkoparan’a açtı.

"EŞİMLE FACEBOOK’TA TANIŞTIK"

Nursel Tozkoparan’ın Youtube Kanalına verdiği röportajda eşiyle tanışma hikayesini anlatan Mertcan "Kötü örnek olmak istemem ama eşimle 2009 yılında Facebook’da tanıştık" dedi. Mehmet Mertcan’ın kendisine arkadaşlık isteği gönderdiğinde "Tanışıyor muyuz ?" diye cevap yazmasıyla başlayan hikayenin finali 3 çocuklu mutlu bir evlilikle taçlandı.

"GELENEKSEL BİR YAPIYA SAHİBİM"

3 çocuğu olan Güzide Mertcan, çocuk isimleri konusunda oldukça geleneksel bir yapıya sahip olduğunu ve eski isimlerin kendisine daha sıcak geldiğini o sebeple çocuklarına Ayşe Balım, Ahmet Urak ve Leyla isimlerini koyduğunu söyledi.

"MACERA KÖYÜM VAR"

İnsanların şef olarak tanıdığı Güzide aynı zamanda başarılı bir iş insanı. Peyzaj bölümü mezunu olan Mertcan, ablasıyla birlikte toptan tekstil işi yaptığını ayrıca Ümraniye Millet Bahçesinde Macera Köyü işlettiğini belirtti. Survivor mantığında parkurların olduğu Macera Köyünün oldukça sevildiğini belirten Güzide eşi ve çocuklarıyla hafta sonlarını burada geçirdiğini söyledi.

"OĞLUM BABASINA OYUN YAZIP SATIYOR"

Oğlu Ahmet Urak’ın okuldan arda kalan zamanlarda yazılım işiyle ilgilendiğini ve oyunlar yazıp bunu babasına sattığını söyleyen Güzide, çocuklarını sosyal medyadan uzak tuttuğunu ve internetin çocuklar için çokta masum bir yer olmadığını ifade etti.

Oldukça keyifli geçen ve özel hayatında dair hiç kimsenin bilmediği yanlarını Nursel Tozkoparan’la paylaşan Güzide Mertcan’ın bu keyifli sohbetini Nursel Tozkoparan’ın youtube sayfasında izleyebilirsiniz.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Ayşe 6 ay önce Şikayet Et
    Kısmetinize iyi biri çıkmış ve zengin bazı erkekler zenginim der kadın parası yer birde tekmeyi vurur arkasına bakmadan ne oldu bile demeden çekip giderler nasip
    Cevapla
  • abdullah 6 ay önce Şikayet Et
    evet kötü örnek olacaksınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir