Mastercef'te hüzün dolu veda! Eski finalist hayallerine böyle veda etti

Masterchef All Star bu hafta boyunca birbirinden lezzetli ve şık sunumlu yemekler ile yarışmacıların kıyasıya mücadelelerini ekrana taşıdı. Tüm hafta yapılan oylama sonunda 7 eleme adayı Masterchef'te kalma mücadelesi verdi. Sonuçta bir isim yarışmadan ayrıldı.

Mastercef'te hüzün dolu veda! Eski finalist hayallerine böyle veda etti
Mastercef'te hüzün dolu veda! Eski finalist hayallerine böyle veda etti
GİRİŞ 19.10.2023 09:22 GÜNCELLEME 19.10.2023 09:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

TV8'in sevilen yarışma programı Masterchef All Star'da geçtiğimiz hafta Eda'nın elenmesi seyirciyi bir hayli üzmüştü. Bu haftaki oyuncuların neticesinde ise kendi sezonunda şampiyon ve finalist olan isimler potada kalma mücadelesi verdi.

15 Ekim Pazar günü, Masterchef'te yeni veda gecesi yaşandı. Son 5 yılın efsanesi olarak TV8 ekranında izleyici ile buluşan yemek yarışmasında bu hafta 7 kişi potada yarıştı. Gecenin sonunda bir yarışmacı hayallerine veda etti.

HAFTANIN KAZANANI MAVİ TAKIM OLDU

Bu hafta Mavi takım kaptanlığını kazanan isim Hasan oldu. Kırmızı Takım'ın kaptanlığını yapan yarışmacı ise Kıvanç oldu.  Tüm hafta boyunca yapılan yarışmaların ardından haftanın kazananı 2-1 skor ile Mavi takım oldu.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun (10 Ekim) galibi olan Kırmızı takım oldu. Yenilgi yaşayan Mavi takım içerisinde yapılan bireysel dokunulmazlık oyununda Batuhan dokunulmazlık aldı ve Tahsin'i eleme adayı olarak belirledi. Takımda yapılan oylama neticesinde ise Sergen potaya gitti.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda (11 Ekim) ise bu kez yenilgi yaşayan taraf Kırmızı takım oldu. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı Metin aldı ve 3. eleme adayı olarak Kerem'i belirledi. Takım ise eleme adayı olarak Kıvanç'ı seçti.

Son dokunulmazlık oyununda (12 Ekim) ise yeniden yenilgi yaşayan Kırmızı takımdı. Kırmızı takımda Ayaz dokunulmazlığı aldı ve Metin'i eleme adayı olarak belirledi. Takım içindeki seçimde ise Esra aday oldu.

Tüm haftanın sonunda ise bireysel bir oyun oynandı. Oyununun sonucunda en başarısız tabağı yaparak 7'inci olarak potaya giden isim ise Tolga oldu. 

  • Tahsin

  • Sergen

  • Kerem

  • Kıvanç

  • Metin

  • Esra

  • Tolga

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (15 EKİM)

Masterchef All Star'da elenen yarışmacı Kerem oldu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Aysel çakır 6 ay önce Şikayet Et
    Geçen gün tuzda balık yaptılar.dikkat ettim,tuzun içine yumurta akını koydular,sarılarını bir kutuya koyup kabuklarını,da çöp gibi sarıların üstüne attılar.şeflerimiz çok dikkat ederdi.bu sefer gözden kaçtı herhalde ,herkes yapınca çok üzüldüm.
    Cevapla
  • Saliha hanım 6 ay önce Şikayet Et
    Bu delikanlı Sefa ile yarıştığın da diskalifiye olmalıydı, jürinin büyük gafı, adaletli davranmadılar.
    Cevapla
  • Cumhuriyet 6 ay önce Şikayet Et
    Yemek programı gını programlarla ınsanları uyutuyorlar dunyada neler oluyor savaş kapıda Amerikan gemileri Antalyada bunları izleyenlerin haberi varmi acaba! Filisten katliam var izleyen duyan umursayan varmı yarın burayada gelirlerse kimse umursamaz sizi!
    Cevapla
  • ???? 6 ay önce Şikayet Et
    Haber kanalları v ar oradan takip edebilirsiniz. Çoluk çocuk savaş mı izleyelim?
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 6 ay önce Şikayet Et
    Üf ya bende çok merak ediyordum acaba kim elendi diye. Hepsi baştan kurgulanmış bir program. Milleti bunlarla oyalıyorlar.
    Cevapla
  • dadas 6 ay önce Şikayet Et
    Iyi oldu gitsin tedavi olsun insanları germesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."