Yemekteyiz yarışmasında bir ilk! Yemeği gören yarışmacılar şok geçirdi!

Zuhal Topal'ın sunduğu Yemekteyiz programı bu haftaki bölümünde Fikret adlı bir yarışmacı gündeme oturdu. 2021 yılında MasterChef Türkiye'ye katılmış olan Fikret, diğer yarışmacılara ilginç bir yemek deneyimi yaşattı.

Yemekteyiz yarışmasında bir ilk! Yemeği gören yarışmacılar şok geçirdi!
Yemekteyiz yarışmasında bir ilk! Yemeği gören yarışmacılar şok geçirdi!
GİRİŞ 21.10.2023 14:47 GÜNCELLEME 21.10.2023 17:25
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Haftanın dördüncü gününde büyük ödül 75 bin TL'yi kazanmak için kıran kırana rekabet edilen Yemekteyiz yarışmasında bir ilk yaşandı. Oldukça iddialı olan hatta daha önceden MasterChef Türkiye’de de yer alan Fikret, “kurbağa bacağı” yemeği ile görenleri şaşkına çevirdi.

Sen Anlat Karadeniz’in yıldızı Öykü Gürman sessiz sedasız evlendi!Sen Anlat Karadeniz’in yıldızı Öykü Gürman sessiz sedasız evlendi!

Mutfaktaki güvelerden nasıl kurtuluruz, güve kelebeği nasıl yok edilir? Güveler ne yer, nasıl oluşur?Mutfaktaki güvelerden nasıl kurtuluruz, güve kelebeği nasıl yok edilir? Güveler ne yer, nasıl oluşur?

ÖYLE BİR YEMEK YAPACAĞIM Kİ HERKES PARMAKLARINI YİYECEK!

Tv8 ekranlarında izlenen Yemekteyiz programında her zamankinden farklı bir menü vardı. Fikret adlı yarışmacı, rakiplerine farklı bir deneyim yaşatmak istedi. "Öyle bir yemek yapacağım ki herkes parmaklarını yiyecek. Ya da önündeki yemeğe dokunamayacak" diyerek, ballı hardallı kurbağa bacağı yemeği hazırladı.

Bamya tohumunun faydaları: Kuru bamya tohumu nasıl kullanılır? Bamya tohumunun faydaları: Kuru bamya tohumu nasıl kullanılır?

YARIŞMACILAR FENALAŞTI!

Fikret'in hazırladığı bu ilginç yemeği gören rakibi Sema, yemek denemek istemediğini hatta çekimden ayrılmak istediğini belirtti. Bu durum karşısında programın sunucusu Zuhal Topal, "Format gereği her yemeğin tadına bakmak zorundasın, ancak kendini iyi hissetmediğin için seni zorlamayacağım. Fikret'in de hakkını yediremeyeceğim için ya ana yemek olduğu için 2 puan fazla vereceksin ya da tadına bakarak puanlama yapacaksın" şeklinde açıklamada bulundu.

Yemekteyiz programının tarihinde bir ilki temsil eden bu olay, ekrana geldikten sonra izleyicileri de oldukça şaşırttı ve konuşulmaya devam etti. Fikret'in farklı menüsü ve Sema'nın tepkisi, programın unutulmaz anları arasında yer aldı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Hakki 6 ay önce Şikayet Et
    Komadolarımızda yer bunu ne var yani ilk defamı görüyonuz
    Cevapla
  • ??? 6 ay önce Şikayet Et
    İsrafın nankörlüğün programı, katılanlara yazıklar olsun.
    Cevapla
  • FEHMİ 6 ay önce Şikayet Et
    Gidip çinlilere geçirsin bu yemeği bizim dinimize aykırı temiz gıdalar yeter beslenmek için bir zaruret durumu da yok burada 75bin tl için haram birseyi mi yapacaklar yani
    Cevapla
  • selçuk 6 ay önce Şikayet Et
    hiçte öyle şok geçirmedi gayette güzel yedi,birde puan verilmesi için yarışmacılara baskı yaptı
    Cevapla
  • HaKKAN 6 ay önce Şikayet Et
    Bu tarz programların alayı fitne fesat kin nefret dedikodu üzerine prim yapıyor. Maneviyatımıza ne kadar zarar veriyor herkes görüyor biliyor ama nedense önünü almak için kimse birşey yapmıyor. Yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?
Kolombiya'dan peş peşe adımlar! İsrail'i çıldırtacak