Sen Anlat Karadeniz’in yıldızı Öykü Gürman sessiz sedasız evlendi!

Sen Anlat Karadeniz dizisi ile tanınan ünlü şarkıcı Öykü Gürman, evlendi. Geçtiğimiz sene Paris’te Fatih İçmeli’den evlilik teklifi alan Öykü Gürman, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dünyaevine girdi.

Sen Anlat Karadeniz’in yıldızı Öykü Gürman sessiz sedasız evlendi!
Sen Anlat Karadeniz’in yıldızı Öykü Gürman sessiz sedasız evlendi!
GİRİŞ 21.10.2023 13:33 GÜNCELLEME 21.10.2023 17:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Uzun süredir birbirlerini tanıyan Fatih İçmeli ile Öykü Gürman çifti geçtiğimiz sene Eiffel Kulesinin önünde evleneceklerini duyurmuştu. Konser için gittiği Paris’te evlilik teklifi alan Öykü Gürman, evet yanıtını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. İkilinin en mutlu gününden kareler, sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Duygusal açlık nedir, neden olur? Duygusal açlıkla nasıl başa çıkılır?Duygusal açlık nedir, neden olur? Duygusal açlıkla nasıl başa çıkılır?

Yemekteyiz yarışmasında bir ilk! Yemeği gören yarışmacılar şok geçirdi!Yemekteyiz yarışmasında bir ilk! Yemeği gören yarışmacılar şok geçirdi!

“YAZIN EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ!”

Öykü Gürman, geçtiğimiz kış Kıbrıs'ta konser için sahne almıştı. Konserde basın mensuplarının sorularını maruz kalan Gürman, "Yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Daha tam tarih belli değil, konser ve iş durumuna göre yazın İstanbul'da evleneceğiz" diyerek kapıyı açık bırakmıştı.

BAKÜ'DE SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER!

Öykü Gürman ile Fatih İçmeli, sonunda 6 yıllık beraberliğin sonunda muradına erdi. Ünlü çift, dün Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de nikah masasına evet demek için oturdu. İkilinin bu mutlu gününe ait kareler, sosyal medyada yayınlandı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Bi Müslüman 6 ay önce Şikayet Et
    Kadın Azeri demek ki
    Cevapla
  • Güneş 6 ay önce Şikayet Et
    Aynen öyle darısı evlenemeyen Bekarlarımıza olsun
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Ne yapalim bize ne
    Cevapla
  • Osman 6 ay önce Şikayet Et
    Hem oku, hem de bana ne de... O da ilginç.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı