Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Umre'ye gitti!

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımla beğeni topladı. Medine’den yaptıkları paylaşımla takipçilerini şaşırtan ünlü çift, Umre yapmaya geldiklerini belirtti.

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Umre'ye gitti!
Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Umre'ye gitti!
GİRİŞ 22.10.2023 16:58 GÜNCELLEME 22.10.2023 16:59
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Yeşilçam'ın usta sanatçılarından Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar ile 2014 yılında hayatını birleştiren Engin Altan Düzyatan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Son olarak Umre’den paylaşım yapan çiftin işte o görüntüleri!

“Babasız büyümek çok zor!” Pelin Karahan çarpıcı açıklamalarda bulundu…“Babasız büyümek çok zor!” Pelin Karahan çarpıcı açıklamalarda bulundu…

SAVAŞTA HAYATINI KAYBEDENLERE…

Engin Altan Düzyatan, hem kariyeri hem de özel hayatıyla çok konuşulmaya devam ederken parmakla gösterilen çiftler arasında yerini alıyor. Mutluluklarını Emir Aras ve Alara adını verdikleri 2 çocuğuyla taçlandıran çift, olarak Umre'ye gitti.

Neslişah Alkoçlar paylaştığı gönderiye "Savaşta hayatını kaybedenlere, ülkeme, askerlerimize, dostlarıma, aileme" notuyla dua emojisi koyarak takipçilerine Medine’den yer bildirimi yaptı. Ünlü çiftin paylaşımı kısa süre içerisinde beğeni yağmuruna tutuldu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Kursuna 6 ay önce Şikayet Et
    Bir kulu Cenab Allah cagiriyorsa, ona göre temiz kalple gidilir. Gitmis Allah kabul etsin amma ben bu Umreye gidenleri hic anlamiyorum, Haciya niye gitmiyorsunuz acaba, Allah size izin vermis iste, gidin sana haciya belkit size imkan vermeyip haciliginizi tamamlamadan gideceksiniz, haciliginizi yapin sonra giden umreye, yazzik gosteris delisi olmusuk, gostermeye gerekmezdi!
    Cevapla
  • anadolu... 6 ay önce Şikayet Et
    Oraya gitmenin imkan meselesi olduğu, ALLAH'a gerçek bir kul olmanın salih bir iman olduğu tartışılmaz ama anlaşılması zor bir gerçektir.. Heryerde medya olabilir ama UMRE'nin medyası olmaz bunu anlayacak kadar müslüman olun yeter gidin ziyaretinizi yapın ALLH kabul etsin. Size beğeni sunanların oradan anladığının sizinkinden fazla olmadığıda malum bir gerçek..
    Cevapla
  • ferhat 6 ay önce Şikayet Et
    İslam düşmanları bu kadar kinlerini medyada kusarken,bu zamanda medya ile tarafını belli etmekte bir marifetttir reklam değil.
    Cevapla
  • AYDIN 6 ay önce Şikayet Et
    Yüce mevlam hidayete erdirsin. Sevdiğimiz bir sanatçı. Oraya gitmesi gönlünde ve kalbinde bir imanın olduğu göstergesi.
    Cevapla
  • kızılelma 6 ay önce Şikayet Et
    adamsın kardeşim allah yolunu açık etsin seni hep seveceğiz
    Cevapla
  • Mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    Ancak reklam yaparsınız zaten..... İbadette kabahatte gizli olmalı ve insanın kendisini ilgilendirir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! Her ay hesaplanacak