“Babasız büyümek çok zor!” Pelin Karahan çarpıcı açıklamalarda bulundu…

Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk olan Pelin Karahan, kişisel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Bedri Güntay ile 9 yıldır mutlu bir evliliği olan Karahan, 2 çocuk annesi.

“Babasız büyümek çok zor!” Pelin Karahan çarpıcı açıklamalarda bulundu…
“Babasız büyümek çok zor!” Pelin Karahan çarpıcı açıklamalarda bulundu…
GİRİŞ 22.10.2023 11:15 GÜNCELLEME 22.10.2023 13:10

Ali Demir ve Eyüp Can adında iki oğlu olan Pelin Karahan, anneliğin bambaşka duyguları getirdiğini ve ancak anne olunca anlaşılacağını vurguladı.

Nebahat Çehre’den bomba serzeniş! “Diğerleri gibi para için teklif kabul etmiyorum”Nebahat Çehre’den bomba serzeniş! “Diğerleri gibi para için teklif kabul etmiyorum”

Ünlü komedyen Tolga Çevik'in 19 yıllık eşi bakın kimmiş! Görenler şaşkınlığı gizleyemedi…Ünlü komedyen Tolga Çevik'in 19 yıllık eşi bakın kimmiş! Görenler şaşkınlığı gizleyemedi…

ANNE OLUNCA ANLADIM!

“Anne olunca anladım ki bu, başka bir his. Anne olduktan sonra anne rolü oynamak bile bambaşka. Acıma, üzülme, kalbinin çarpması hepsi çok daha etkili hissediliyor. Mesela annem benim her şeyim. O olmasa ne yapardım bilmiyorum. Abla kardeş gibiyiz” dedi.

HAYATA KARŞI HEP BİR MESAFEM OLDU

Babasız büyümenin hayatında oluşturduğu zorluklardan bahseden Karahan, “Türkiye’de babasız büyümek zor. Ben kendi kendime bir kalkan oluşturdum. Hayata karşı hep bir mesafem oldu. Bu mesafenin bazen eksilerinden çok artılarını da gördüm” diyerek açıklamalarda bulundu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak