Nebahat Çehre’den bomba serzeniş! “Diğerleri gibi para için teklif kabul etmiyorum”

Geçen haftalarda Andy Warhol'un eserlerinin yer aldığı 'Andy Warhol-İstanbul' sergisinin açılışı düzenlendi. Sergide yer alan Nebahat Çehre, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Nebahat Çehre’den bomba serzeniş! “Diğerleri gibi para için teklif kabul etmiyorum”
Nebahat Çehre’den bomba serzeniş! “Diğerleri gibi para için teklif kabul etmiyorum”
GİRİŞ 22.10.2023 12:53 GÜNCELLEME 22.10.2023 13:08

Andy Warhol-İstanbul sergisine katılanlar arasında yer alan Nebahat Çehre, sergiyi gezdikten bir müddet sonra basın mensuplarıyla sohbet etti ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sen Anlat Karadeniz’in yıldızı Öykü Gürman sessiz sedasız evlendi!Sen Anlat Karadeniz’in yıldızı Öykü Gürman sessiz sedasız evlendi!

Yemekteyiz yarışmasında bir ilk! Yemeği gören yarışmacılar şok geçirdi!Yemekteyiz yarışmasında bir ilk! Yemeği gören yarışmacılar şok geçirdi!

“ŞİMDİKİ İŞLER ÇOK SAÇMA!”

Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan ve ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu, "Arkadaşlar kafama yatan bir şey yok ki. Bana çok saçma geliyor şimdiki işler. Bana uyan senaryo yok. Doğru düzgün bir tane senaryo gelmedi elime. Sırf para kazanacağım diye de diğerleri gibi teklifleri kabul etmiyorum" diyerek diğer oyunculara atıfta bulundu.

“Babasız büyümek çok zor!” Pelin Karahan çarpıcı açıklamalarda bulundu…“Babasız büyümek çok zor!” Pelin Karahan çarpıcı açıklamalarda bulundu…

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ali Ülker açıkladı: Türk devi BM'de 'örnek vaka' oldu
 Kassam mücahidleri İsrail ordusunun canına okudu! Peş peşe yayınladılar