Gelinim Mutfakta'da ortalık karıştı! Program esnasında kayınvalide fenalaştı!

Gelinim Mutfakta adlı yarışma programının son bölümünde stüdyoda gergin anlar yaşandı. Oğlunun, 8,5 milyon TL değerindeki evin tapusunu gelinine verdiğini duyan kayınvalide Gönül Hanım baygınlık geçirdi…

Gelinim Mutfakta'da ortalık karıştı! Program esnasında kayınvalide fenalaştı!
Gelinim Mutfakta'da ortalık karıştı! Program esnasında kayınvalide fenalaştı!
GİRİŞ 04.11.2023 14:37 GÜNCELLEME 04.11.2023 16:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kanal D'de izleyici karşısına çıkan ve Nursel Ergin'in sunuculuğu ile devam eden Gelinim Mutfakta programının ekrana getirilen son bölümünde kayınvalide Gönül, gelini Tuğba ile bir tartışma yaşadı. Gönül Hanım, eşinden kalan 8,5 milyon TL’lik evin tapusunu gelinine verildiğini öğrenince sinir krizi geçirdi.

GELİN MUTFAKTA’DA SİNİR KRİZİ!

Yarışma esnasında Tuğba'nın eşi üstüne yaptığı evin tabusunu programa göndererek eşine sürpriz hazırladı. Eşinin bu sürprizi karşısında mutluluktan havalara uçan Tuğba, "Bu bizim kayınpederimizden eşime kalmış bir evdi. Eşim de evi benim üzerime yapmış" diyerek açıklama yaptı.

Kayınvalidesi olan Gönül Hanım ise "Benim eşim o evi alsın diye ben 15 sene yurtlarda çalıştım. Senin üstüne nasıl yapabilir? Hayır bu olacak. Araba aldırdıktan sonra evi nasıl senin üstüne yapar. Gelinimle benim aramda kan bağı dahi yok. Biz o paraları kuruşu kuruşuna biriktirdik. Sen beni deli etmeye mi çalışıyorsun. Çarpıntım başladı iyi değilim. Benim senden torunum var da seninle aile oluyoruz" diyerek sert tepki gösterdi.

Çekim esnasında sinir krizi geçiren kayınvalideye sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Kayınvalidesine inanmayıp rol yaptığını düşünen Tuğba ise "Anne merak etme ben seni tapuyla serinletirim. Oğlunun istemediği çocuk için beni suçlayamazsın" diyerek dalga geçti.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Musa 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiye sana yakışmayan bu gibi dizi yok gelini mutfakta gibi ol.aması gerekir Örf adetlerimize uymayan kaldınız. Hic iyiye gitmiyoruz
    Cevapla
  • Gurbetçi 5 ay önce Şikayet Et
    Bir seneye yakın televizyonum bozuk. Ne tamir yaptırdım nede yeni aldım. Ne böyle saçma sapan proglamlar nede dizi bakıyorum. Oh mis. Herkese tavsiye ederim
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bu program lar Türk adetlerine geleneklerine kesinlikle uygun deyil ,rütükün dur demesi lazım
    Cevapla
  • MACKALI 61 5 ay önce Şikayet Et
    Cok cirkef ama gercekten cok cirkef bir program Türkiyeye asla asla asla yaki$miyor,,Bu kadar ac gözlül´ük yok ya olamaz..BEN UTANIYORUM..BAKMAYIN YA.
    Cevapla
  • vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    yalan dolan, reyting için baygınlık değil ölüm bile geçirebilirler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fide dağıtımında 5 bin kişi, kuyruk oluşturdu
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama