Masterchef yolculuğu resmen bitti! Artık yarışmada olmayacak

Masterchef All Star'da bir yarışmacının daha macerası noktalandı. Somer Sivrioğlu’nun şef tabağı ile çaba sarf eden yarışmacılardan 4'ü son oyunda kaldı. Peki elenen kim oldu? Dilara mı, Cemre mi, Alican mı yoksa Tanya mı?

Masterchef yolculuğu resmen bitti! Artık yarışmada olmayacak
Masterchef yolculuğu resmen bitti! Artık yarışmada olmayacak
GİRİŞ 18.11.2023 18:39 GÜNCELLEME 21.11.2023 10:29
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bir yarışmacının daha Masterchef yolculuğu resmen sona erdi. TV8'de yayına devam eden Masterchef All Star'da geçen hafta Barış'ın elenmesi gündemde olurken, bu  hafta da yepyeni takımlar adeta yarışmada kalma savaşı verdi.

12 Kasım Pazar günü, Masterchef'te yeni veda gecesi yaşandı. Canla başla kıyasıya mücadele veren, Son 5 yılın efsanesi olarak adından söz ettiren yemek yarışmasında bu hafta 7 kişi birden Masterchef kariyeri için elinden geleni yaptı. Yarışmanın sonunda bir yarışmacı yarışmaya elveda dedi.

HAFTANIN KAZANANI MAVİ TAKIM OLDU

Bu hafta Mavi takım Hasan yaparken, Kırmızı takım kaptanlığı ile görevlendirilen isim Alican'dı. Hafta boyunca kızışan düellolarda kazanan 2-1 skor ile Mavi takım oldu.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bir düello şeklinde yapıldı. Yarışmanın sonunda kazanan Kırmızı olurken, Mavi takımda bireysel dokunumazlık için çaba sarf edildi. Oyun sonucunda bireyseli kazanan Sergen Ayaz'ı potaya gönderdi. Takım içindeki oylamada ise en çok oyu alan Dilara oldu.

İkinci dokunulmazlık oyunu da yine bir düelloydu. Bu kez galip olan takım Mavi olurken, Kımızı takımda bireysel dokunulmazlığı alan isim Tahsin oldu. Tahsin Alican'ı eleme adayı olarak belirledi. Konseyden çıkan sonuç ile de Cemre potaya gitti.

Son dokunulmazlık oyununu ise, kaybeden Kırmızı oldu. takım içinde bireysel dokunulmazlık savaşında kazanan Kıvanç olurken, belirlediği elem adayı da Batuhan oldu. Takımdaki oylama neticesinde ise Tahsin potaya giden 6. isim oldu.

Tüm haftanın sonunda ise oynanan bireysel oyunda en başarısız yarışmacı olarak potaya giden isim Tanya oldu.

İşte bu hafta potaya giden isimler:

  • Ayaz

  • Dilara

  • Alican

  • Cemre

  • Batuhan

  • Tahsin

  • Tanya 

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (12 KASIM)

Bu hafta Masterchef'e veda eden isim Tanya oldu. 

Masterchef Tanya kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Tanya kaçıncı oldu? Masterchef Tanya kimdir ve aslen nerelidir?

Masterchef All Star kadrosundan adı tamamen silindi! Oysa beklenti çok farklıydıMasterchef All Star kadrosundan adı tamamen silindi! 19 Kasım'da elenen isim...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Akrep kral 5 ay önce Şikayet Et
    Bütün aile kahrolduk gözyaşı döktük sabaha kadar uyumadık
    Cevapla
  • Akrep kral 5 ay önce Şikayet Et
    Bütün aile kahrolduk gözyaşı döktük sabaha kadar uyumadık
    Cevapla
  • Hayrunisa 5 ay önce Şikayet Et
    Tanya'nin gittiğini öğrenince paramparça oldum o kadar uzuldumki
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Serge ve dilara tahsin torpilli dilara bos tabak sunsafa begeniyoar ben artik izlemiyorum tanyaya haksizlik yapildi protosto ediyorum
    Cevapla
  • Hamit E 5 ay önce Şikayet Et
    Yemek deyil abur cubur yaptırıyorlar uzak doğunun yemekleri olur anca yazık yemek kültürümüzü de berbat ettiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü