Gülben Ergen'i bakın nasıl küçümsedi! "Sen ne iş yapıyordun"

35 yıldan beri müzik hayatının içinde yer alan Gülben Ergen sosyal medyada şaşırtan bir tepki ile karşılaştı. Bir sosyal medya kullanıcısı Gülben Ergen'i "Sen ne iş yapıyordun?" diyerek küçümsedi.

Gülben Ergen'i bakın nasıl küçümsedi! "Sen ne iş yapıyordun"
Gülben Ergen'i bakın nasıl küçümsedi! "Sen ne iş yapıyordun"
GİRİŞ 18.11.2023 21:02 GÜNCELLEME 18.11.2023 21:03
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Hem oyunculuk hem de şarkıcılık yapan Gülben Ergen sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında. Sosyal medyada 5 milyondan fazla takipçisi olan şarkıcıya gelen tepki ortalığı fena karıştırdı. 

Genellikle sahnede çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Ergen ummadığı bir tepki ile karşılaştı. Bir sosyal medya kullanıcısı twitter üzerinden ünlü müzisyeni hedef alarak "Gülben Ergen ne iş yapıyor? Mesleki tanımını yapabilecek biri var mı?" dedi. 

Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyonu kaçırınca Belediye Başkanı devreye girdiKim Milyoner Olmak İster'de 5 milyonu kaçırınca Belediye Başkanı devreye girdi

Serdar Ortaç mal varlığını açıkladı! Bakın servetini kime bırakacak...Serdar Ortaç mal varlığını açıkladı! Bakın servetini kime bırakacak...

GÜLBEN ERGEN'DEN YANIT

Gülben Ergen ise, yaptığı işleri birer birer anlatarak, vatanına milletine hayırlı bir insan olduğunu şu sözlerle ifade etti: 

30 yıldır oyunculuk/yorumculuk yapıyorum. Sahneye çıkıyorum. Marka yüzüyüm. 12 senede 50 tane anaokulu açan derneğimizin kurucusu ve başkanıyım. Vergisini ödeyen, vatanına faydası olan bir insanım. Sizin meslek ne?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 50
  • Erol 5 ay önce Şikayet Et
    Zeytin işi yapardı bi ara diye biliyorum .
    Cevapla
  • halıl 5 ay önce Şikayet Et
    baştan başlıyalım..Gülben Ergen ne iş yapıyor.meslekı tanımını yapabılecek varmı diye soru soran kişi yanlış bir soru soruyor..Ergenı herkes tanır..Tv oyuncusu,şarkıcı,sunucu,,reklamlara çıkıyor.proğram sunan kişi..bu yeterlı..iyide para kazanıyor..aynı soruyu artistlere sorsak ne cevap verırler..veya şarkıcılara..ne derler..sınema oyuncusu veya şarkıcı derler..Ergende birkaç mezıyet var
    Cevapla
  • fatima 5 ay önce Şikayet Et
    Sen ne yapardınız böyle konuşuyorsun he ses desen iğrenç görüntü desen hiç yok
    Cevapla
  • guy 5 ay önce Şikayet Et
    evet ne iş yapardı da bugün başımıza kalkımış ahkam kesiyor. utanmaz
    Cevapla
  • Seyran 5 ay önce Şikayet Et
    Çok çirkin bir davranış dalga geçmiş resmen kendisi ne iş yapıyormuş acaba hicbir meslek kucumsenilmez bu soruyla kendi küçük duruma düşmüş cahilliğini sergilemiş suda bi gerçek tanımak veya sevmek zorunda değil soru his degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...