Masterchef All Star kadrosunda artık yok! Bu ayrılık izleyenleri de hüsrana uğrattı

Masterchef'te şok bir veda daha yaşandı. Mehmet Yalçınkaya’nın şef tabağı ile çaba sarf eden yarışmacılardan 4'ü son oyunda kaldı. Peki elenen kim oldu? Ayaz mı, Batuhan mı, Esra mı yoksa Tolga mı?

Masterchef All Star kadrosunda artık yok! Bu ayrılık izleyenleri de hüsrana uğrattı
Masterchef All Star kadrosunda artık yok! Bu ayrılık izleyenleri de hüsrana uğrattı
GİRİŞ 24.11.2023 12:00 GÜNCELLEME 24.11.2023 12:00
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bir başarılı yarışmacı bu hafta Masterchef yolculuğunun sonuna geldi. TV8'de yayına devam eden Masterchef All Star'da geçen hafta Tanya'nın elenmesi gündemde olurken, bu  hafta da yepyeni takımlar yarışmada kalmak için gayret gösterdi. 

19 Kasım Pazar günü, Masterchef'te yeni veda gecesi yaşandı. Canla başla kıyasıya mücadele veren, Son 5 yılın efsanesi olarak adından söz ettiren yemek yarışmasında bu hafta 7 kişi birden Masterchef kariyeri için elinden geleni yaptı. Yarışmanın sonunda bir yarışmacı yarışmaya elveda dedi.

HAFTANIN TAKIMLARI

Bu hafta mavi takımda kaptan Barbaros, Dilara, Tahsin, Cemre, Sergen ve ayaz yarışırken; Kırmızı takımda kaptan Tolga, Esra, Batuhan, Hasan, Kıvanç ve Eren yarıştı. 

Bu hafta Mavi takım Barbaros yaparken, Kırmızı takım kaptanlığı ile görevlendirilen isim Tolga'ydı. Hafta boyunca kızışan düellolarda kazanan 2-1 skor ile Mavi takım oldu.

HAFTANIN KAZANANI MAVİ TAKIM OLDU

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunun sonunda kazanan Kırmızı olurken, Mavi takımda bireysel dokunulmazlık için çaba sarf edildi. Oyun sonucunda bireyseli kazanan Cemre Dilara'yı potaya gönderdi. Takım içindeki oylamada ise en çok oyu alan Ayaz oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununda bu kez galip olan takım Mavi olurken, Kımızı takımda bireysel dokunulmazlığı alan isim Hasan oldu. Hasan Eren'i eleme adayı olarak belirledi. Konseyden çıkan sonuç ile de Batuhan potaya gitti.

Son dokunulmazlık oyununu ise, kaybeden Kırmızı oldu. takım içinde bireysel dokunulmazlık savaşında kazanan Kıvanç olurken, belirlediği eleme adayı da Hasan oldu. Takımdaki oylama neticesinde ise Tolga potaya giden 6. isim oldu.

Tüm haftanın sonunda ise oynanan bireysel oyunda en başarısız yarışmacı olarak potaya giden isim Esra oldu.

İşte bu hafta potaya giden isimler:

  • Dilara

  • Ayaz

  • Eren

  • Batuhan

  • Hasan

  • Tolga

  • Esra

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (19 KASIM)

Bu hafta Masterchef'e veda eden isim Ayaz oldu. 

Masterchef Ayaz kimdir ve nerelidir? Masterchef Ayaz kaçıncı oldu? Biyografisi...Masterchef Ayaz kimdir ve nerelidir? Masterchef Ayaz kaçıncı oldu? Biyografisi...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11
  • ali 5 ay önce Şikayet Et
    Kardeşlerimiz bir kuru ekmek bulamayıp, oksijeni kesilen bebekler şehit oluyor. Bizim muhafazakar diye girdiğimiz site, akşama kadar yahudi ürünlerinin reklamını yapan kanal ve programı gündem yapıyor. Allah sizede aklı fikir versin. Cümlemize bilinçlenmeyi nasip etsin.
    Cevapla
  • Hakkı 5 ay önce Şikayet Et
    Boş ve beleş işlere alet olma HABER 7 Lütfen
    Cevapla
  • yiğit 5 ay önce Şikayet Et
    sergenle tahsin üzerine kurgulanmış bir tiyatro, o iki ve yandaşları dilara yanlarınada birini katarlar al sana yarışma adı altında sergen denen ukalayı birinci yaparlar
    Cevapla
  • AliT 5 ay önce Şikayet Et
    Ayaz yarışmadan kendini kovdurmak için elinden geleni yaptı ve başardı hiç de üzülmedi tavırları çok rahattı
    Cevapla
  • vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    hala bu filmi izleyen var mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı